Skip to main content

candid itu cun laa..!

salam.

aku telah ni tag oleh eqa untuk menjoinkan diri dalam contest ini.
makanya, saya sahut tag eqa. yeahhh! :)

contest candid photo ni dianjurkan oleh cik dilla!


ramai ramai pergi terjah blog die okay. klik gambar itu okay. :)

so, gambar candid pilihan hati ialah.

caption : waving to prof igor. :)

serba sedikit mengenai gambar.

LOL. serius ini candid.
mana boleh berlakon real cam ni kan?
time ni ada sesi photography batch aku.
sekali ada lecturer aku from russia tengah jalan kat tingkat atas.
ape lagi. sume dok lambai lambai. :)
sekali di snap kan?
memang candid habis la.

cik dilla, aku nak menang! :)

nak tag 

wany
syafeeq
eyi
nizam

k bye. :)

Comments

Ain Zulaikha said…
serius ly gambar ni cantik kot... wahhhh gud luck :)
dilla adilla said…
wahh... chantek gambar nie... muke hepy jew sume...

tq dear sudi join :)
ANATI SOKI said…
weyh!! seyes! gmba cun!!!
Anonymous said…
serious cantek ;D
n@jwamz said…
just nice!!! n also dis colourful blog..:)
Azmi said…
konfirm kau menang..haha
n i k l i s a said…
@dilla adilla

cik dila, kasi la i menang, hehe
n i k l i s a said…
@n@jwamz

thanxs for the compliment. :)

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)