Pages

Sunday, January 2, 2011

:(

salam.

kalo xsuka jangan lah layan.
maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang. 
mesti bosan kan tengok status aku jer.
kang aku delete baru tahu.
aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni.
ko saje nk bergurau ke aku xtahu.
tapi ayat ko serius menyakitkan hati.
pandai gile ko sindir eh?
newsfeed ko x gerak ke? kesian.
kawan kawan ko xmen fb ke?
ke aku je kawan ko yang men fb? 
jadi news aku yang banyak naik?
annoying gila. 
aku xkisah langsung kalau nak delete ko.
baru ko puas kan?
xjumpa status aku?

bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon.
aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die.
itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai.
serius benci orang macam tuh. 
ok fine. aku deactiveate fb aku.


bye. :(

10 comments:

shiedahkamil said...

bertenang2

wany said...

hoi.xpaya nak deactivate fb tu.biakan die je..

:-: Nizam27391 :-: said...

setuju ngan mereka2.. xyah la nak deactivate.. kalo diorang xsuke..diorang pnya pasal ar.. ko bkan sengaja kaco diorang pon...

ANATI SOKI said...

pmpuan cmtuh.. ko tumbuk je halkum die.. diam la pastu..wakakak

azuha rahimi said...

hahaha......ko deaktif means ko dh kalah...eish3.....

p/s : saje nyibok...:P

n i k l i s a said...

@shiedahkamil

hoho

n i k l i s a said...

@wany

emo semalaman jer.:P

n i k l i s a said...

@:-: Nizam27391 :-:

HAHAHA. da oka.

n i k l i s a said...

@ANATI SOKI

sbb xda halkum die x diam. HAHA

n i k l i s a said...

@azuha rahimi

aku menang balik. gth with her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...