Pages

Saturday, January 29, 2011

kau suke muncung mulut?


google mari, search : muncung itik

haih,
kalau aku bukak album sorang sorang kat fb tuh.
mesti x sah kalau x da gambar posing mulut muncung separa itik.

itik kalau muncung, muncung betol.
manusia ni, die muncung control beb.
habis lah muscle muscle kat sekeliling mulut tuh kena constrict separuh, relax separuh.
ye ah, nak hasilkan muncung yang terbaek dari ladang kan?

cakap sal gamba muncung ni, dia macam buat peace la.
die automatic reflex. uncontrollable. (eceh ayat. -.-)
asal amik gamba je, jari naik buat peace, mulut constrict,relax buat muncung.
serius doe. 

bagi aku aah, gamba muncung ni mule mule aku tgok comel la.
'comelll nya aku nieh!'

tapi bila lama lama tengok, rasa menyampah ya amat. 
rasa nak delete je gamba aku tuh..
rasa erk, gedik nye aku ni.
aku nak goda sape buat muncung macam tuhh? 
macam macam ahh aku dok pikir an...?
macam mana lah kalau laki tengok gamba aku muncung2 ni?

aku macam okay la, buat la muncung kalau nak kan?
mulut kau, muka kau, gamba kau, bukan gamba aku..
sebab aku pon buat jugak kadang kadang. hehehe.
memang nampak comel.

tapi kalau dah satu album sume mulut muncung,
aku jadi benci gak nengok nye.

kesimpulannya.
senyum je, macam biasa.
lagi ayu kot.... 

8 comments:

shaffique said...

muncung angelina jolie paling hot. huhu. ;)


My latest entry : Gadis China - Sebelum Dan Selepas Make Up

:-: Nizam27391 :-: said...

aku terasa wehh... haha..

Lovely Bella said...

mulut aku x seksi nak muncung2.. hehehe

r-5 said...

karang muncung2 ade yg tercium mulut hang tu kan susa! haha. ok2 senyum je xpayah cover2 comel lagi ayu. natural gitu. hik3.:)

n i k l i s a said...

@shaffique

ko x tengok aku punye lagi. auww

n i k l i s a said...

@:-: Nizam27391 :-:

hahaha. rare kot laki suke muncung!

n i k l i s a said...

@Lovely Bella

keh keh..
aku takot terlebih sexy je.

n i k l i s a said...

@r-5

kan?
bahaya nihhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...