Skip to main content

kau suke muncung mulut?


google mari, search : muncung itik

haih,
kalau aku bukak album sorang sorang kat fb tuh.
mesti x sah kalau x da gambar posing mulut muncung separa itik.

itik kalau muncung, muncung betol.
manusia ni, die muncung control beb.
habis lah muscle muscle kat sekeliling mulut tuh kena constrict separuh, relax separuh.
ye ah, nak hasilkan muncung yang terbaek dari ladang kan?

cakap sal gamba muncung ni, dia macam buat peace la.
die automatic reflex. uncontrollable. (eceh ayat. -.-)
asal amik gamba je, jari naik buat peace, mulut constrict,relax buat muncung.
serius doe. 

bagi aku aah, gamba muncung ni mule mule aku tgok comel la.
'comelll nya aku nieh!'

tapi bila lama lama tengok, rasa menyampah ya amat. 
rasa nak delete je gamba aku tuh..
rasa erk, gedik nye aku ni.
aku nak goda sape buat muncung macam tuhh? 
macam macam ahh aku dok pikir an...?
macam mana lah kalau laki tengok gamba aku muncung2 ni?

aku macam okay la, buat la muncung kalau nak kan?
mulut kau, muka kau, gamba kau, bukan gamba aku..
sebab aku pon buat jugak kadang kadang. hehehe.
memang nampak comel.

tapi kalau dah satu album sume mulut muncung,
aku jadi benci gak nengok nye.

kesimpulannya.
senyum je, macam biasa.
lagi ayu kot.... 

Comments

shaffique said…
muncung angelina jolie paling hot. huhu. ;)


My latest entry : Gadis China - Sebelum Dan Selepas Make Up
aku terasa wehh... haha..
Lovely Bella said…
mulut aku x seksi nak muncung2.. hehehe
r-5 said…
karang muncung2 ade yg tercium mulut hang tu kan susa! haha. ok2 senyum je xpayah cover2 comel lagi ayu. natural gitu. hik3.:)
n i k l i s a said…
@shaffique

ko x tengok aku punye lagi. auww
n i k l i s a said…
@:-: Nizam27391 :-:

hahaha. rare kot laki suke muncung!
n i k l i s a said…
@Lovely Bella

keh keh..
aku takot terlebih sexy je.

Popular posts from this blog

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41

*i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee**

Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja. 
Ni my checklist. Boleh amik as a guide. 
1) Bukak akaun kwsp
2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u!
3) Medical checkup
4) Passport pic
5) Labcoat
6) Cop - benda paling penting!


7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr
8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result
Things~~ add up
if u r going to paeds first then
- kalkulator kecik,
- buku drug doses (frankshan)
- …

surgery posting

hye.
lama benar x menulis dengan jaya nya.
banyak beza dulu dengan sekarang. tengok cara penulisan pun dah tahu. cara penulisan dulu cam gedik budak budak nak penampar pon ada. adei.
tapi sekarang aku rasa cara penulisan aku lebih matured dan santai gitu. aku rasa la. orang lain rasa mane den nak tahu. hiks.
sekarang aku tengah ongoing neurosurgical posting. menarik posting ni. jap g aku cerita. sekarang nak cerita pasal UiTM hiks.
faculty of medicine (FOM) UiTM ni memang pemurah kalau nak tahu. surgery posting kitorang ada 4 sub-specialities which are
1) hepatobiliary 
belajar lah sampai muntah pasal liver (hati), gall bladder (hempedu) dan pancreas kat sini. tiap tiap hari kalo di ikutkan akan jumpe patient kuning (jaundice) tapi sebab wad hepato, student xleh masuk sesuka hati, makanya limited sikit pendedahan kitorang. ye la, we doctors to be, learn thru patient. sama macam engineer to be, mesti they olls pon kena kaji mesin sedia ada if nak paham how it works, right?  sedih ye di…

Pro exam MBBS

Q : How was it?  A : It was very intense. I never felt that high intensity of fear. glad I made it. :)
Ni cerita PRO exam saya. 7th Batch MBBS UiTM :)

---------------------------------


Masa final sem year 5 kitorang ada EOS 2. Masa ni kita kena cover 3 postings' exam written and clinical exam for medicine (my last posting). Tak mahu la cerita sal EOS exam. Such a bad memories to me. HEHE. Ok, lepas exam ni, kite diberi masa 2 minggu untuk study week. And after that, teros PRO! 


Memang xde masa langsung nak relax. Lepas EOS ja, masuk gear 5, kena ready for pro exam! Tapi, aku sempat balik kampung konon konon nak tenangkan fikiran. HEHE. Tapi lepas balik dari kampung, teros menggelabah ayam banyak sangat nak kena revise balik. T_T
Now, jadual exam.
31.3.2014 - 13.4.2014 : STUDY WEEK 14.4.2014 : MEQ 1 & 2 15.4.2014 : MCQ 1 & 2 16.4.2014 : MME 17.4.2014 : Clinical Day 1 18-20.4.2014 : CUTI 21.4.2014-24.4.2014 : Clincal Day 2, 3, 4, 5 25.4.2014 : ANNOUNCEMENT OF RESULT
------------…