Skip to main content

kau suke muncung mulut?


google mari, search : muncung itik

haih,
kalau aku bukak album sorang sorang kat fb tuh.
mesti x sah kalau x da gambar posing mulut muncung separa itik.

itik kalau muncung, muncung betol.
manusia ni, die muncung control beb.
habis lah muscle muscle kat sekeliling mulut tuh kena constrict separuh, relax separuh.
ye ah, nak hasilkan muncung yang terbaek dari ladang kan?

cakap sal gamba muncung ni, dia macam buat peace la.
die automatic reflex. uncontrollable. (eceh ayat. -.-)
asal amik gamba je, jari naik buat peace, mulut constrict,relax buat muncung.
serius doe. 

bagi aku aah, gamba muncung ni mule mule aku tgok comel la.
'comelll nya aku nieh!'

tapi bila lama lama tengok, rasa menyampah ya amat. 
rasa nak delete je gamba aku tuh..
rasa erk, gedik nye aku ni.
aku nak goda sape buat muncung macam tuhh? 
macam macam ahh aku dok pikir an...?
macam mana lah kalau laki tengok gamba aku muncung2 ni?

aku macam okay la, buat la muncung kalau nak kan?
mulut kau, muka kau, gamba kau, bukan gamba aku..
sebab aku pon buat jugak kadang kadang. hehehe.
memang nampak comel.

tapi kalau dah satu album sume mulut muncung,
aku jadi benci gak nengok nye.

kesimpulannya.
senyum je, macam biasa.
lagi ayu kot.... 

Comments

shaffique said…
muncung angelina jolie paling hot. huhu. ;)


My latest entry : Gadis China - Sebelum Dan Selepas Make Up
aku terasa wehh... haha..
Lovely Bella said…
mulut aku x seksi nak muncung2.. hehehe
r-5 said…
karang muncung2 ade yg tercium mulut hang tu kan susa! haha. ok2 senyum je xpayah cover2 comel lagi ayu. natural gitu. hik3.:)
n i k l i s a said…
@shaffique

ko x tengok aku punye lagi. auww
n i k l i s a said…
@:-: Nizam27391 :-:

hahaha. rare kot laki suke muncung!
n i k l i s a said…
@Lovely Bella

keh keh..
aku takot terlebih sexy je.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)