Pages

Sunday, February 20, 2011

spicing my blog! zrassshsh

salam.

ye, aku lah budak medic uitm shah alam yang mepunyai masa free yang sangat banyak.
mengapa? kenapaaaaaa?

sebab aku masih sempat meng-update-kan blog aku. yeahhh.
sebab aku telah menambah baik-kan blog kesayangan aku ni.

apa yang aku tambah?

:0h2: bendalah emoticon comel ni. penrumah:82::54::55: cakap je mahu apa. hehehe.
nak lagi, nahhhh :47::45::43::44::72: :119:

:9n2: then aku tambah emoticon kat shoutbox aku. try tulis 'singgah', 'hye' atau 'hai' dan jugak ':)' atau ':P'. keluar emoticon lain. weehuu.

:133: yeah, happy nye! happy

2 comments:

Raji berkata said...

owh cmbest jer weh
makin comel blog kau nih
cmner kau buat mendahala pen rumah tu sume?

n i k l i s a said...

@Raji berkata

haha. thanx raji kata aku comel. err.
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...