Skip to main content

Hasil 'Load and Reload'

this is my LOMO second shot.

taken with Ultra Wide n Slim.
loaded with fujicolor superia ISO 200.

and i did something with this.
which is once i finish with the film.
i reload it again, and begin shooting again.

so, u may see some pictures are multiexposed. (which are double exposed actually)

view from level 6 SNT tower. 
bukit cerakah.
this one, can see the double exposed. but, i dont really remember the jaring2 one. what did i shoot aa? LOL
pic of my friend at cerakah is combined with the pic of my hometown. HAHA. i wonder what is the white-like stripe in the pic? emm.
this one is cool too. i like it. 
my house at kelantan + bungaan di tasik titiwangsa
bungaan di rumah di kelantan + bungaan di tasik titiwangsa.
my grandma house, some antique things there, an oldies speaker, old timer fridges.and lawn mower which are not so old i think, which is double exposed with scenery at tasik titiwangsa. :)


overall conclusion, i am very satisfied this time. 
if i used this method, load and reload for ebx or agfa, what awesome-ness can it produced? emm. 

Comments

FH said…
memang stylee
suke yang fifth tu gak... cantik sangat2 ot...
btw.. u sure dat is pic of ur fren? macam gambar ur adik jer ot...
n i k l i s a said…
@:-: Nizam27391 :-:

super sure. sebab adik aku pakai baju xda kolar.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)