Skip to main content

dugaan betol.

salam. :128:

today today today.
not so many class.
i like that! :11:

start kelas pukul 9 pagi sudah cukup membahagiakan diri ku. :67:
sebab before this, almost everyday kelas aku pukul 8 pagi.
kena bangun awal. :118: xbest bukan?

hari ni group elektif aku macam aktif sikit.
KENA AKTIF.
sebab lagi 2 minggu dah nak kena hantar proposal.
macam last minit punye kerja je ni.
wuu. haru betol. :face32:
diskus banyak betol. hurm harap segala nya berjalan dengan lancar. :13:

oh ye, baru realize kot.
this module, RESPIRATORY kan.
2 minggu je, n guess what? cuma ada 12 lecture sahaja.
macam boleh skor je ni. A*? hehehehe
jadikan aim ye lisa :face46:

yang xbest nye. :face59:
tukang supplier lecture notes dah nak bersara.
auuuuww. ye lah, kerja dia kan bahaya.
xpasal pasal kalau pihak atasan tahu.
dia yang kena, bukan aku, atau budak budak lain.
aku pon kesian jugak. but still i want the notes.
otoke otoke otoke :s::s::r::r::q:

nak baca buku? boleh.
tapi still, notes tuh guides untuk aku baca.
buku kan banyak gila.
takot terkeluar landasan je apa aku baca.
:131: pastu pening sebab banyak sangat kena baca. kuikui

hurm, terpaksa lah pergi mencari :122: manusia yang capture pic notes.

dugaan betol.
nak dekat pro exam ni.
banyak pulak benda xdiundang muncul.

k lah, tuh je. bye bye.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)