Pages

Monday, February 21, 2011

dugaan betol.

salam. :128:

today today today.
not so many class.
i like that! :11:

start kelas pukul 9 pagi sudah cukup membahagiakan diri ku. :67:
sebab before this, almost everyday kelas aku pukul 8 pagi.
kena bangun awal. :118: xbest bukan?

hari ni group elektif aku macam aktif sikit.
KENA AKTIF.
sebab lagi 2 minggu dah nak kena hantar proposal.
macam last minit punye kerja je ni.
wuu. haru betol. :face32:
diskus banyak betol. hurm harap segala nya berjalan dengan lancar. :13:

oh ye, baru realize kot.
this module, RESPIRATORY kan.
2 minggu je, n guess what? cuma ada 12 lecture sahaja.
macam boleh skor je ni. A*? hehehehe
jadikan aim ye lisa :face46:

yang xbest nye. :face59:
tukang supplier lecture notes dah nak bersara.
auuuuww. ye lah, kerja dia kan bahaya.
xpasal pasal kalau pihak atasan tahu.
dia yang kena, bukan aku, atau budak budak lain.
aku pon kesian jugak. but still i want the notes.
otoke otoke otoke :s::s::r::r::q:

nak baca buku? boleh.
tapi still, notes tuh guides untuk aku baca.
buku kan banyak gila.
takot terkeluar landasan je apa aku baca.
:131: pastu pening sebab banyak sangat kena baca. kuikui

hurm, terpaksa lah pergi mencari :122: manusia yang capture pic notes.

dugaan betol.
nak dekat pro exam ni.
banyak pulak benda xdiundang muncul.

k lah, tuh je. bye bye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...