Pages

Thursday, February 24, 2011

aku xmahu, tapi..

berbelah bagi.
tuh la yang aku rasa sekarang.

ada dua kata kata mutiara self-made.

kata kata mutiara satu berbunyi begini.

"ikhlas kan hati tuh"

huraian nya.
kalau dah dia kata wajib, pergi saja lah. 
dok kat bilik pon apa dapat?
hati x tenang. mau belajar pon susah. 
jantung dok lub dup lub dup takot tibe tibe orang datang bilik ketuk suruh pergi.
lagi naya, kalau die saman suruh pegi masuk tata tertib.
owh tidak!
so, ikhlas kan hati. pergi dan dengar.
eh, dengar? *itu xpasti*

kata kata mutiara dua pula
.
"kenapa baik sangat bila xperlu pon sebenarnya"

huraian bagi yang ini pula ialah,
ini kata kata mutiara bila berfikiran jauh sangat.
persoalan yang timbul ialah,
macam mana kalau sebenarnya tata tertib all those ugutan hanyalah ugutan semata.
maksud nya, die saja nak takot kan supaya aku pergi sana dengar.
macaaaaaam mana tuh? 

sungguh aku berbelah bagi.
mahu tuang, tapi takot.
budak budak sungguh aku ni.

ps : aku baik kan?

si kaki tuang, boleh kasi tips tak? aku mahu berguru.

perasaan aku jap lagi.

3 comments:

Mentadak Mentadu said...

haih~ conpius2! hahaha

Raji berkata said...

hurmm ak cuba memahami o.O
aku rasa mcm definition utk yg 2 tuh terbalik jer..
ikhlaskan hati tuh macam sesuai dgn persoalan yg bawah ;P

Yana said...

hahaha.. kesiannya. mesti ponteng kan? tapi buat ape nk ponteng? rasanya lg best kalau pergi je.. heh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...