Pages

Wednesday, February 2, 2011

kawaaaan aku selamat!

syukur alhamdulillah!
dorang da boleh online facebook

ni aku post kat wall dia, hari isnin hari tuh kot.
today, hari rabu baru reply.


shahir ni member LOMO aku. hehehe.

at least tahu la, keaadaan member aku ni kat sana okay.
die kata macam dah nak reda. 
tapi u knows the real situation kan?

dia kat tanta, die cakap tanta aman lagi.
x macam alex.
alex terok sikit die bgitahu


lagi sorang member aku, amat kat alex sana, xreply2 lagi email aku.
harap2 die okay jer..

nasib baik kawan2 aku yang p mesir x ramai.
lau x jenuh gak nak tanya sorang sorang. LOL

be safe guys. :)

lelaki lelaki ini hanyalah kawan semata. harap maklum.
dan secret admirer gua, jangan jeles.

ok? tee-hee

8 comments:

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

Cik Tqah said...

alhamdulillah :)

Nour Akmal said...

alhamdulillah..harap semuanya selamat kn..

kawan saya pun ada disana..tp tak dapat contact..

www.jarijemariemas.blogspot.com

iRa~" said...

good to hear that..
risau kan?

n i k l i s a said...

@zubir othman

pomot nampak. -.-

n i k l i s a said...

@Cik Tqah

:)

n i k l i s a said...

@Nour Akmal

insyaAllah.. kite doa je okay. :)

n i k l i s a said...

@iRa~"

yaa. too much of worriness.
malaysian kot. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...