Skip to main content

kawaaaan aku selamat!

syukur alhamdulillah!
dorang da boleh online facebook

ni aku post kat wall dia, hari isnin hari tuh kot.
today, hari rabu baru reply.


shahir ni member LOMO aku. hehehe.

at least tahu la, keaadaan member aku ni kat sana okay.
die kata macam dah nak reda. 
tapi u knows the real situation kan?

dia kat tanta, die cakap tanta aman lagi.
x macam alex.
alex terok sikit die bgitahu


lagi sorang member aku, amat kat alex sana, xreply2 lagi email aku.
harap2 die okay jer..

nasib baik kawan2 aku yang p mesir x ramai.
lau x jenuh gak nak tanya sorang sorang. LOL

be safe guys. :)

lelaki lelaki ini hanyalah kawan semata. harap maklum.
dan secret admirer gua, jangan jeles.

ok? tee-hee

Comments

zubir othman said…
Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq
Nour Akmal said…
alhamdulillah..harap semuanya selamat kn..

kawan saya pun ada disana..tp tak dapat contact..

www.jarijemariemas.blogspot.com
iRa~" said…
good to hear that..
risau kan?
n i k l i s a said…
@Nour Akmal

insyaAllah.. kite doa je okay. :)
n i k l i s a said…
@iRa~"

yaa. too much of worriness.
malaysian kot. HAHA

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)