Skip to main content

bukan caranya

persoalan bila tengok video ini.

mata hitam nya besar sangat.

die suke membulatkan mata nya. comel! (atau buat comel, maybe?)

hakikat nya, memang die comeel gila.

tapi, kenapa kacau orang kerja?

dah xda cara lain ke nak ngorat?

its just not the way kot aku rasa. 

meh aku ajar cara nya. LOL
(gurau je)

aku macam kesian pon ada nengok. hehe.

sebab xdilayan.

tapi xlogik, abang tuh juai mahai sangat daa.

xkan perempuan comel cam tuh ngorat direct xgoyah iman nya.

masalahnya, kerek gila kot.

nipuuuuuu la tuh. HAHAHA.

tapi cara pembikinan video ni best. lain dari yang lain.

still, i dont really like the lyrics.

macam perempuan murahan.

okeh la, bye. 

Comments

Raji berkata said…
hohoho sian ;D
ala dia igt semua lelaki nih lemah sgt ker dgn nafsu!
hak2

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)