Skip to main content

sedikit penghargaan buat kamu

salam salam.
kan semalam aku ada post pasal undi saya cepat tuh kan?
akhirnya, aku xmenang.
aww, sedih nya. kalau x dapat baju, itu yang aku mahu. LOL.
xpe lah. congrats to those yang menang.

anyway, thanx to bunch of my friends, yang sanggup pergi blog penganjur tuh, comment and vote for me.


baca x, u are priceless?
glad to have u guys as my friend.

jap nak senarai nama mereka yang berhati baik ni.
syazminsies *dah jumpe balik blog min. 
korang memang baik terbaik la.

k lah bye.

Comments

nuraru said…
welcomeee.
tape2. cuba lagi hehe

btw syazmin ade blog la.
norsharmila said…
hai:) bru je mlwt blog ni. xdpt la nk tlg undi..

btw, i love the rainbow effect in ur blog!
n i k l i s a said…
@nuraru

bak link min, ekin.

hehe. xde rezeki. wuwu
n i k l i s a said…
@norsharmila

xpe xpe. hehehe.

thanx u. :)
nuraru said…
http://syazminsies.blogspot.com/

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)