Skip to main content

lemau doe lemau

lemau dah aku ni. :face53:

kejadah update blog, cerita benda bosan.
personal life aku?
bosan bukan?:118:

aku pon bosan cerita balik pasal benda yang berlaku pada aku,
yang tukang baca nye lagi lah bosan. kot?
duh. :103:

tapi nak buat macam mana.
hidup aku memang bosan.

bangun pagi, pergi kelas, petang balik kelas.
malam baca buku atau bukak internet, online x ingat dunia.:face54:

mana ada aktiviti der.
setakat keluar makan malam malam je la.
tapi itu hal personal jugak. HAHAHA.

nak aku cerita hal penyakit aku belajar?
okeh, semalam aku belaja tuberculosis, ala batuk kering or batuk darah,
penyakit biasa di kalangan smoker hebat.
dan hari ni, aku belajar COAD,
nama panjang dia, 'Chronic Obstructive Airway Disease'. :face27:


berminat ka?
moh le amik medicine.
:face55: :face44:

kuikui.

serius entri xda manfaat.
wuhaa.

:0c2:

oh ya,
kalau berani buat, berani lah terima risiko.
ni x, nampak cam orang bersalah je.
kelaka lak aku nengok.
mungkin tengah belajar terima risiko kot.

bak kata orang mana entah,
alah bisa, tegar biasa.
xgitu?

k ah, bye bye. nak pergi jadi hantu jap. :104:

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)