Skip to main content

quiz?

salam. hye hye. 

few days ago, while i was blogwalking.
i tumbled up with my friend's blog.
my dear, ekin
she posted a blog post.
and it was about a quiz, personality quiz sort of.

in the end, i decided take the quiz as well.
and i got ESPP

here's the details.

You Are An ESFP

The Performer


You are a natural performer and happiest when you're entertaining others.
A great friend, you are generous, fun-loving and optimistic.
You love to laugh - and you like almost all people equally.
You accept life as it is, and you do your best to make each day fantastic.


In love, you are a smooth talker and incorrigible flirt.
While you get into relationships easily, you don't tend to stick around when times get tough.


At work, you do well in groups. You keep everyone laughing through difficult tasks.
You would make a good actor, designer, or counselor.


How you see yourself: Capable, fair, and efficient


When other people don't get you, they see you as: Incompetent, stubborn, and silly 
my comments are.

in friendship world.
i love to be friend to anybody. 
i'm not the type that sit alone, being alone, do not talk. <== this is so not me!
i love to make friends, and i will try to make them comfortable with me.
laugh at silly things together and do crazy things together. 

in love world, 
its says that im a smooth talker, which im not. HAHA.
im more to outspoken person laa. 
and what the hell is incorrigible flirt? 
can anybody clarify it with me? tee-hee

in work world, 
i think it is true.
i love working in groupss!
and hell yeah, i dont like intense situations. who loves it, anyway?
i prefer a more lively discussion. 
so, i will try to laugh more, crack jokes more. :)

k im done. till then. bye! 

Comments

nuraru said…
wow. extrovert tu haha
Nik Lisa said…
@nuraru

i dont think so. HAHA

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak