Skip to main content

scary scary so scary

assalamualaikum.

update blog petang petang.
release sikit penderitaan medulla oblongata aku ni.
seharian di dera dengan perkataan perkataan jargon.
inilah akibat xbaca dulu, dalam kelas mula lah 
'hah, ape tuh? hah, ape ni?"
so humiliating. -.-"

dan semakin derita brain aku ni,
bila most of the lecturer, dok tanya, 
'amacam progression kamu semua regarding the upcoming pro exam?'

semua terkedu, menunduk kan kepala.
xpon tersengih sengih, tayang gigi masing masing.
nasib semue gigi lawa lawa, comel comel xda bau.
lau x, mau pengsan. (gurau.)

honestly doctorrrrrr, i havent read anything just yet!
sangat terrible bukan? owwwwwh. 
memang tension bila fikir PRO, tapi actionnya? nadaaa! (terkuar mexico lak, sorri) xda. zero.

udah udah la keluar setiap hujung mingggu.
kawan kawan ku, udah udah la ajak budak ini keluar setiap hujung minggu.
aku ni pantang diajak. wuwuwuw.

k lah habis mengeluh pasal PRO exam. 
now, senyum sikit :)

ps : tomorrow ada progress test! yee-haa. study lah saya malam ni. 

bye bye.

Comments

Anonymous said…
medulla oblongata?
n i k l i s a said…
@ili

structure kat mid brain.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)