Pages

Sunday, February 6, 2011

nasib baik ada facebook!

sebab musabab nya

senang kerja kalau ada apa apa nak discuss.
macam kitorang punye course, MBBS 220 7th batch.
kitorang macam ada secret group.
di mana hanya kitorang je boleh xcess the group.

kat situ, memang discussion je manjang.
kalau x paham, tanya je kat situ..
ramai tukang jawabnya.
walla, senang hidup!

lagi satu, aku sekarang kan tengah nak bincang2 pasal elektif.
so, group elektif kitorang pon ada jugak group kat fb tuh.
xpayah susah susah lelaki kena turun from perindu datang delima hanya untuk bincang benda remeh.
or call bagai kan.. 
just gune FB. senang dan mudah. i likeee. :)

seriusly, FB aku bukan untuk aku comment2 pic orang ke hape ke kan..
kalau setakat comment status tuh boleh la.
tapi memang tujuan utama bukak FB is nak tengok,...
apa benda baru kat group tuh...

lagi satu kalau macam ada kerja lecterur bagi,
gambar dia biasa black n white je. cam xbest aa nak buat kerja gmba can tuh.
so, ada la sorang dua g amik gamba berkaler kat lab ke hape, taruk situ jugak.
memang best aa.
senang kije.

papehal, i love FB!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...