Skip to main content

oxford medical dictionary make this lazy girl life easier!

terima kasih! :)

ok guys and girls, here's the instructions.

if u are a medical student. please stay and read.

if u want a medical dictionary, OXFORD one in ur hp, please stay and read.

if u use nokia 5800 express music, you are the absolute person im looking for! tee-hee.
please proceed to read yaw!

actually i found the software, kind-of.
so, i would like to share with all of u lah. 
actually benda ni menyenangkan saya jugak.
kalau terformat ke ape,senang i nak rujuk balik mana nak cari kan. wiwiw.

first, download INI
then THIS ONE

if u used the laptop, just masukkan these files in ur hp by using ur hp cable, whatever la kan.

after that, install, 'INI' first.
baru lah install yang 'THIS ONE' tuh okay? :)

if u cant directly used that, u can always ask the guy yang upload dictionary ni. 
okay? 

till then, bye!

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)