Pages

Friday, February 4, 2011

demostrasi down mubarak? kat malaysia?


baca sini, ada tujuan nape nak berdemo.

nampaknya, nak demo secara aman, x dapat direalisasikan aa.
kecoh gile aku tengok dalam video atas ni.

seram lak aku,
malaysia pon dah pandai ber-demo da..

tapi aku rasa demo bukan one of the way untuk make it happen.

kalau gomen dah cakap minyak naik, naik jugak.
kita rakyat cakap la sampai mulut buih2 xdak guna jugak.

malaysia, jangan lah macam ni.

ps : tabik dengan orang berani pergi demo.
ada keberanian dalam diri mereka.


2 comments:

M. Faiz Syahmi said...

entahlah.
aku tengok macam orang tak bertamadun pulak buat macam ni.

apa yang dapat.?

seronok.?

sakit.?

ada improvement ke buat demonstrasi macam ni.?

n i k l i s a said...

@M. Faiz Syahmi

puas kot. entah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...