Pages

Monday, February 7, 2011

aku, dia, & vintage photo contest

el-lo.

aku mahu berkontest ni. :)
cik little kouru tag kita.
ape pon, kejadah aku berkontest tgh malam buta ni?
aku pon xtahu. kui kui. tension sok 8 lec stret kot. heheh.

siyes aku berkenan hadiah die.
polaroid dow! :)
mahu join, usha banner kat sidebar ye. 

before editting. ni gamba aku amik dengan camera filem, dah pekena cross process time nak cuci.
lepas edit, aku tambah frame, nama, dengan efek cross process lagi. kiranya cam double cross-processed aa ni.
nampak vintage siap ada rosak2 tepi sikit, xfeeel cam lama ke nengok?

bro, kasi gua menang boleh? :)

aku tag..
fiza rashid
iqa saad.
aida madiha.
sume follower! :)






2 comments:

kamarukom said...

tenkiu join ye cik niklisa :)
siap explain lg gmbr tu eh hehe..
gudlak okey :)
dh follo kamu ;)

n i k l i s a said...

@kamarukom

orait. :)

kasi ah menang sekali. kuikui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...