Skip to main content

aku, dia, & vintage photo contest

el-lo.

aku mahu berkontest ni. :)
cik little kouru tag kita.
ape pon, kejadah aku berkontest tgh malam buta ni?
aku pon xtahu. kui kui. tension sok 8 lec stret kot. heheh.

siyes aku berkenan hadiah die.
polaroid dow! :)
mahu join, usha banner kat sidebar ye. 

before editting. ni gamba aku amik dengan camera filem, dah pekena cross process time nak cuci.
lepas edit, aku tambah frame, nama, dengan efek cross process lagi. kiranya cam double cross-processed aa ni.
nampak vintage siap ada rosak2 tepi sikit, xfeeel cam lama ke nengok?

bro, kasi gua menang boleh? :)

aku tag..
fiza rashid
iqa saad.
aida madiha.
sume follower! :)






Comments

kamarukom said…
tenkiu join ye cik niklisa :)
siap explain lg gmbr tu eh hehe..
gudlak okey :)
dh follo kamu ;)
Nik Lisa said…
@kamarukom

orait. :)

kasi ah menang sekali. kuikui

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak