Skip to main content

SPECIAL POST : THE PESERTA + GAMBAR

semua orang teruja nak tahu berapa yang datang.
ramai sangat kot kat camp ni, xterkira. (MATA KE ATAS, TANGAN KE DADA)


--------------------------------------------------
sebelum tuh, tolong klik ye. thanx!







CLICK IT!

--------------------------------------------------

antaranya ialah :

PART OF PESERTA CAMPING NI. :)

SPECIAL THANX TO THOSE YANG JOIN.
KORANG MEMANG BEST.

#1 EFA



efa, mam besar republic of 1991.
siapa je xkenal die?
seorang yang sangat dedicated bila nak anjurkan event apa apa.
without her, i believed non of the gathering or this camping akan menjadi realiti.

thanx u very much, sayang ko sangat! 


#2 FYDA


fyda, khairul hafida. newbie ni.
memang sporting habis sebab join kami semua.
susah nak cari orang macam ni, sanggup datang even xkenal pon.
kagum owhh.. thanx for coming.
harap fyda have fun dengan kami 
sebab aku rasa kami semua memang bersyukur sangat sebab berjaya tarik newbie dan kenal pon melalui camping ni. 

#3 SARAH


sarah sarah sarah, penolong mam besar. HAHAHA.
mule mule xnak datang, aku dah sedih.
tapi last last kau muncul jugak. 

aku nightwalk dengan sarah, dok pegang tangan.
happy nye bila ingat balik.
ukhwah yang terjalin tuh manis sangat. 

thanx u very much, love u as well!


#4 RAFIQ


driver kami, ada kereta baru beb, si Putih myvi.
thanx u very much sebab sudi pegi jemput aku kat LRT gombak. 
dan sorry sebab calarkan kereta kau, 
aku tetap rasa bersalah sebab aku yang drive time tuh 
walaupun sebenarnya aku memang xda kaitan. 
orang tuh yang langgar, cisdel cis.
tapi alhamdulillah, calaar tuh boleh dihilangkan 98%.

AJK keselamatan.
ubat ubatan semua dia bawak.  :)

#5 ACAP


keh keh, slim nye kau acap.
posing baik punye!

AJK game, AJK amik gambau.

acap memang best walaupun cerewet xbanyak sikit je.
tapi sebab cerewet die lah benda go on smoothly and lagi best.
sebab die dah berpengalaman aan camping2 ni,
nak dibandingkan dengan aku ni.
first timer kot. -.-"

akhir kata, cepat la upload gambau!


#6 ZUHDI


haih mat motor belang sorang ni!
kecik je rupenye.

kau sangat sporting dan sangat kelaka.
dan sangat menceriakan keadaan.
terima kasih sebab datang. 

sumpah die ni kelaka gilee.
dengan mata ke atas, tangan ke dada nye.  hadoiii!

#7 KHIDIR


owh khidir si janggut!
terjumpe lak saingan ko an kat sana.
(kambing HOHO)

sempoi je, and very protective.
bagi aku ko ni matured la, fikiran ko sangat matured.
cekci meksi masa mandi. auwww. 
tapi gambau off-limit la yew.
xperlu nak upload2. 

thanx sebab hadir! :)

#8 ARIMI


ni kawan baru jugak.
before this memang xkenal langsung.
budak UiA, kawan si acap.

yang aku pasti, ko dengan efa amat lah suke bertekak.
kenapa lah korang ni? adei.
aku dengan acap mesti pandang je.. LOL


#9 NIKLISA

 

last but not least, mesti lah aku.
gune camera sendiri, haruslah gambar pon gambar mespes tangkap sendiri.. 
huahuahua.

so, ni lah peserta camping pertama republic of 1991.
harap kami semua akan jadi starter lah untuk camping seterosnya.

memang x mustahil benda ni akan terjadi.
semuanya memerlukan perancangan yang rapi.
dan peserta.
so, harap harap. next time lagi ramai yang mahu join.

insyaAllah.

------------------------------------------------

cari kami di :


Comments

wany said…
oh yeah! kalau tak disebabkan aku ade interview semua, aku join.hahaha.inshaALLAH next timee
a i n u said…
hohoho...
best giler ouh!
najwa said…
91 kot !

9 peserta, 1 komanden!

sayang kau ! ^_^
Anonymous said…
jelez lg.. sob3
@wany

dah busy nak buat macam mana.
@loveville

cube mai len kali, konfem x jeles.
Nur Areefah said…
kantoi suda ;P
btw, kecikkan atau hilangkan terus gambar aku. maaf ye ^_^
Nur Areefah said…
wahh lawa gle aku...ekeke..thanks2 ^_^
ko x back link ke blog aku pun eh (tacink) >.<
@Nur Areefah

hahahhaa. tgok ah sape edit. ^_^
@Arimi/KimiWarrior

ok, dah backlink. tarik balik tacink ko.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)