Pages

Sunday, May 29, 2011

SPECIAL POST : THE PESERTA + GAMBAR

semua orang teruja nak tahu berapa yang datang.
ramai sangat kot kat camp ni, xterkira. (MATA KE ATAS, TANGAN KE DADA)


--------------------------------------------------
sebelum tuh, tolong klik ye. thanx!







CLICK IT!

--------------------------------------------------

antaranya ialah :

PART OF PESERTA CAMPING NI. :)

SPECIAL THANX TO THOSE YANG JOIN.
KORANG MEMANG BEST.

#1 EFA



efa, mam besar republic of 1991.
siapa je xkenal die?
seorang yang sangat dedicated bila nak anjurkan event apa apa.
without her, i believed non of the gathering or this camping akan menjadi realiti.

thanx u very much, sayang ko sangat! 


#2 FYDA


fyda, khairul hafida. newbie ni.
memang sporting habis sebab join kami semua.
susah nak cari orang macam ni, sanggup datang even xkenal pon.
kagum owhh.. thanx for coming.
harap fyda have fun dengan kami 
sebab aku rasa kami semua memang bersyukur sangat sebab berjaya tarik newbie dan kenal pon melalui camping ni. 

#3 SARAH


sarah sarah sarah, penolong mam besar. HAHAHA.
mule mule xnak datang, aku dah sedih.
tapi last last kau muncul jugak. 

aku nightwalk dengan sarah, dok pegang tangan.
happy nye bila ingat balik.
ukhwah yang terjalin tuh manis sangat. 

thanx u very much, love u as well!


#4 RAFIQ


driver kami, ada kereta baru beb, si Putih myvi.
thanx u very much sebab sudi pegi jemput aku kat LRT gombak. 
dan sorry sebab calarkan kereta kau, 
aku tetap rasa bersalah sebab aku yang drive time tuh 
walaupun sebenarnya aku memang xda kaitan. 
orang tuh yang langgar, cisdel cis.
tapi alhamdulillah, calaar tuh boleh dihilangkan 98%.

AJK keselamatan.
ubat ubatan semua dia bawak.  :)

#5 ACAP


keh keh, slim nye kau acap.
posing baik punye!

AJK game, AJK amik gambau.

acap memang best walaupun cerewet xbanyak sikit je.
tapi sebab cerewet die lah benda go on smoothly and lagi best.
sebab die dah berpengalaman aan camping2 ni,
nak dibandingkan dengan aku ni.
first timer kot. -.-"

akhir kata, cepat la upload gambau!


#6 ZUHDI


haih mat motor belang sorang ni!
kecik je rupenye.

kau sangat sporting dan sangat kelaka.
dan sangat menceriakan keadaan.
terima kasih sebab datang. 

sumpah die ni kelaka gilee.
dengan mata ke atas, tangan ke dada nye.  hadoiii!

#7 KHIDIR


owh khidir si janggut!
terjumpe lak saingan ko an kat sana.
(kambing HOHO)

sempoi je, and very protective.
bagi aku ko ni matured la, fikiran ko sangat matured.
cekci meksi masa mandi. auwww. 
tapi gambau off-limit la yew.
xperlu nak upload2. 

thanx sebab hadir! :)

#8 ARIMI


ni kawan baru jugak.
before this memang xkenal langsung.
budak UiA, kawan si acap.

yang aku pasti, ko dengan efa amat lah suke bertekak.
kenapa lah korang ni? adei.
aku dengan acap mesti pandang je.. LOL


#9 NIKLISA

 

last but not least, mesti lah aku.
gune camera sendiri, haruslah gambar pon gambar mespes tangkap sendiri.. 
huahuahua.

so, ni lah peserta camping pertama republic of 1991.
harap kami semua akan jadi starter lah untuk camping seterosnya.

memang x mustahil benda ni akan terjadi.
semuanya memerlukan perancangan yang rapi.
dan peserta.
so, harap harap. next time lagi ramai yang mahu join.

insyaAllah.

------------------------------------------------

cari kami di :


14 comments:

wany said...

oh yeah! kalau tak disebabkan aku ade interview semua, aku join.hahaha.inshaALLAH next timee

a i n u said...

hohoho...
best giler ouh!

najwa said...

91 kot !

9 peserta, 1 komanden!

sayang kau ! ^_^

loveville said...

jelez lg.. sob3

omai.n i k l i s a said...

@wany

dah busy nak buat macam mana.

omai.n i k l i s a said...

@a i n u

yeah. best!

omai.n i k l i s a said...

@najwa

HAHAHA. ye jugak an.

omai.n i k l i s a said...

@loveville

cube mai len kali, konfem x jeles.

Nur Areefah said...

kantoi suda ;P
btw, kecikkan atau hilangkan terus gambar aku. maaf ye ^_^

omai.n i k l i s a said...

@Nur Areefah

okeh, macam tuh boleh>

Nur Areefah said...

wahh lawa gle aku...ekeke..thanks2 ^_^

Arimi/KimiWarrior said...

ko x back link ke blog aku pun eh (tacink) >.<

omai.n i k l i s a said...

@Nur Areefah

hahahhaa. tgok ah sape edit. ^_^

omai.n i k l i s a said...

@Arimi/KimiWarrior

ok, dah backlink. tarik balik tacink ko.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...