Pages

Saturday, May 21, 2011

flow few days forward

hye hye hye.

KLIK SAT









-------------------------------------------


meh nak cerita flow perjalanan beberapa hari akan datang.

sabtu(21may2011)
hari ni nak pergi pulau pinang da.
adik saya dapat asasi sains UITM kat sana.
first batch kot.
mak aih, ramai bebenor budak asasi UiTM sampai bukak dua places ni. huahua.

ahad(22may3011)
tomorrow daftarkan dia kat kolej je.
senin tuh baru die p sorang sorang daftar U. 
style UiTM an memang macam tuh. 
lepas tuh, parent akan hantar aku naik bas.
nak cakap kat sini aku akan naik bas dari penang la nak poie shah alam.

isnin (23may2011)
naik bas lagi. but this time nak pegi melaka.
projek elektif kat sana meh.
pasal bee and honey production.
teruja jugak la nak korek madu.
harap lebah semua okay je dengan aku nanti. huahuahua.

selasa (24may2011) - khamis (26may2011)
kat sana buat projek.
main dengan lebah. 
(BEST?) 

jumaat (27may2011)
balik. balik.
petang tuh pegi KLsentral. nak pegi camping. 1991 ouhh.

sabtu (28may2011)
petang sikit, balik kolej. :)

29may2011-3june2011
iaitu 6days dalam dilemma nak balik kelantan ke x?
kalau balik, 5days sebab 3june dah gerak pi sana.
worth it x? balik tiket almost rm50. huuu. T_T

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

4june2011
majlis kahwin kat USJ.

huuu. tiba tiba rasa busy. huahuahu

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...