Skip to main content

flow few days forward

hye hye hye.

KLIK SAT









-------------------------------------------


meh nak cerita flow perjalanan beberapa hari akan datang.

sabtu(21may2011)
hari ni nak pergi pulau pinang da.
adik saya dapat asasi sains UITM kat sana.
first batch kot.
mak aih, ramai bebenor budak asasi UiTM sampai bukak dua places ni. huahua.

ahad(22may3011)
tomorrow daftarkan dia kat kolej je.
senin tuh baru die p sorang sorang daftar U. 
style UiTM an memang macam tuh. 
lepas tuh, parent akan hantar aku naik bas.
nak cakap kat sini aku akan naik bas dari penang la nak poie shah alam.

isnin (23may2011)
naik bas lagi. but this time nak pegi melaka.
projek elektif kat sana meh.
pasal bee and honey production.
teruja jugak la nak korek madu.
harap lebah semua okay je dengan aku nanti. huahuahua.

selasa (24may2011) - khamis (26may2011)
kat sana buat projek.
main dengan lebah. 
(BEST?) 

jumaat (27may2011)
balik. balik.
petang tuh pegi KLsentral. nak pegi camping. 1991 ouhh.

sabtu (28may2011)
petang sikit, balik kolej. :)

29may2011-3june2011
iaitu 6days dalam dilemma nak balik kelantan ke x?
kalau balik, 5days sebab 3june dah gerak pi sana.
worth it x? balik tiket almost rm50. huuu. T_T

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

4june2011
majlis kahwin kat USJ.

huuu. tiba tiba rasa busy. huahuahu

Comments

redbirdfe said…
tak payah balik. hehe

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)