Pages

Sunday, May 15, 2011

be rational, think of others too, okay?

salam

-------------------------------------------------------------

before that, klik lah dulu. :)









-------------------------------------------------------------

kadang kadang apa yang kita buat, xsemua orang suka.

namun kau bilang..

'ala, urusan aku suka hati aku la.'

lalu, aku bagi balik...

memang betol pendirian kau, tapi cara itu hanya OKAY jika kau hidup sorang sorang.

dalam hutan misalnya. 

baru boleh bro lu nak guna prinsip itu.

tapi bila hidup berkomuniti, kenalah pandai tolak ansur.

diskusi sesama human being itu penting.

islam pon ajar umat dia bermusyawarah. 

kalau seruan islam tuh pon kau nak sangkal lagi.

aku xtau nak kata apa dah la.

renung renung kan lah ye.

senang citer, be normal lah.

jangan jadi pelik sangat.

jangan kau konon berdiri atas kaki sendiri dan xmungkin berganjak.
namun ape yang kau xganjak kan itu amatlah tidak rasional.

salah macam tuh.

atau kau xnormal?
k bye.

ps : kata nak get lost, tapi kau muncul jugak. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...