Skip to main content

how was my exam for the back 3 days?

so, exam da officially habis.

my comments are.

short answer questions?

i think i did well, i mean i can like get more marks here than other papers. 

problem based questions?

it was hard like like like crazeeeey! whatever it is, i can answer SAQ better that PBQ.

finish my first day papers.

-----------------------------------------------

proceed to the second day.

i go through an exam called OSPE

i felt terribly terrible for OSPE paper.
honestly, i dont know what am i doing in there.
its like, everytime i opened the questions paper,
i was stunned.
 'what the heeeelll is this?' kept popping in my mind

susah gila kot.

-----------------------------------------------

the third day is all about blackening the circles.
err, what i mean is multiple choice questions la.

i got 2 papers.

MCQ 1 consist of 70 questions with 5 choices, that i must put a true, or a false to the statement.
which means, there were 350 statements that i have to kaji and answer.
oh yea, MCQ1 is from sem 1, sem 2 and sem 3 punye syllabus.
just imagined how much i need to study? 

and in the evening, MCQ 2 approached me. HAHA!
80 questions which means?  errr, 400 statements.
and the questions are from sem 4 punye syllabus. 

for MCQ, i just do it. 
for the questions which i dont know the answer, i apa lagi kan, tembak je la. -.-" pity me! :(

-----------------------------------------------

and the last day,  which is today.

i sit for1 hour examination which is EMJ ,
and it stands for ethic and medico-legal jurispudence. 
the questions are about ethical issue in organ donation and also ethical issue in in-vitro fertilization.

and im very satisfied with my answer. :)

-----------------------------------------------

i should be happy because at last, i've finished my exam.

but NO. im not.

why? check the new post. 
i separate the post into two because i didn't want my post to be like so berjela jela.

k bye.

Comments

Popular posts from this blog

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41

*i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee**

Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja. 
Ni my checklist. Boleh amik as a guide. 
1) Bukak akaun kwsp
2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u!
3) Medical checkup
4) Passport pic
5) Labcoat
6) Cop - benda paling penting!


7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr
8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result
Things~~ add up
if u r going to paeds first then
- kalkulator kecik,
- buku drug doses (frankshan)
- …

surgery posting

hye.
lama benar x menulis dengan jaya nya.
banyak beza dulu dengan sekarang. tengok cara penulisan pun dah tahu. cara penulisan dulu cam gedik budak budak nak penampar pon ada. adei.
tapi sekarang aku rasa cara penulisan aku lebih matured dan santai gitu. aku rasa la. orang lain rasa mane den nak tahu. hiks.
sekarang aku tengah ongoing neurosurgical posting. menarik posting ni. jap g aku cerita. sekarang nak cerita pasal UiTM hiks.
faculty of medicine (FOM) UiTM ni memang pemurah kalau nak tahu. surgery posting kitorang ada 4 sub-specialities which are
1) hepatobiliary 
belajar lah sampai muntah pasal liver (hati), gall bladder (hempedu) dan pancreas kat sini. tiap tiap hari kalo di ikutkan akan jumpe patient kuning (jaundice) tapi sebab wad hepato, student xleh masuk sesuka hati, makanya limited sikit pendedahan kitorang. ye la, we doctors to be, learn thru patient. sama macam engineer to be, mesti they olls pon kena kaji mesin sedia ada if nak paham how it works, right?  sedih ye di…

Pro exam MBBS

Q : How was it?  A : It was very intense. I never felt that high intensity of fear. glad I made it. :)
Ni cerita PRO exam saya. 7th Batch MBBS UiTM :)

---------------------------------


Masa final sem year 5 kitorang ada EOS 2. Masa ni kita kena cover 3 postings' exam written and clinical exam for medicine (my last posting). Tak mahu la cerita sal EOS exam. Such a bad memories to me. HEHE. Ok, lepas exam ni, kite diberi masa 2 minggu untuk study week. And after that, teros PRO! 


Memang xde masa langsung nak relax. Lepas EOS ja, masuk gear 5, kena ready for pro exam! Tapi, aku sempat balik kampung konon konon nak tenangkan fikiran. HEHE. Tapi lepas balik dari kampung, teros menggelabah ayam banyak sangat nak kena revise balik. T_T
Now, jadual exam.
31.3.2014 - 13.4.2014 : STUDY WEEK 14.4.2014 : MEQ 1 & 2 15.4.2014 : MCQ 1 & 2 16.4.2014 : MME 17.4.2014 : Clinical Day 1 18-20.4.2014 : CUTI 21.4.2014-24.4.2014 : Clincal Day 2, 3, 4, 5 25.4.2014 : ANNOUNCEMENT OF RESULT
------------…