Skip to main content

pemalas unta.

klik meh. tolong aku xda duit sangat sangat da.
dalam purse ada 30 sen.










cerita :

aku : duit xda. duit xda. duit xda.

anon : keji gila kauu, pemalas unta. gi cari kerja la duhh. mydin ada.

aku : buzy buzy buzy buzy.

anon : banyak la kau buzy, kau bukan da cuti ke, keji.

aku : bulan 7 baru free bulan 7 baru free ape leh buat?

anon : padan muka ko je la aku leh kasi. amendenye ko buat?

aku : ada elektif, ada present, ada camp, ada macam macam.

anon : aku tumpang simpati.

aku : berguna nye simpati ko tuh. terima kasih daun keladi, len kali simpati la lagi. 

post jawapan kenapa sekarang da tau kenapa aku xleh kije until bulan 7.
sekian terima kasih.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)