Skip to main content

tahniah long!

salam.

this is my brother.
yang exactly bawah aku.
im the first, he is the second one.



nama dia 
NIK MUHAMMAD FU'AD BIN NIK YUSOF.

and, i want to bid him a very very big congratulations sebab result SPM dia yang cemerlang.

straight As. 
3A+, 3A, 3A-

i hope u can go oversea.
fulfill our parent punye dream ok?
our parent tuh macam nak sangat tengok anak berjaya and dapat pegi oversea. :)

aku dulu dah menghampakan dorang.
result SPM xberapa bagus.
dapat masuk matrix je.

nasib ah dapat amik medicine.
dapat la jugak ubatkan dorang punye kekecewaan.
(aku tahu dorang kecewa, tapi dorang baik, never show it to me. mereka sangat supportive. comfort me when im so down.. really love them!)

so now, tugas tuh dah beralih atas bahu adik aku ni.
fullfil it okay? 

till then, bye bye. :)

Comments

Raji berkata said…
woahhh congrts to him ;D
adik aku pun ok jer resuk dia ^^
n i k l i s a said…
@Raji berkata

hehehe. thanx u raji.
congrats to ur adik too.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)