Pages

Wednesday, March 23, 2011

tahniah long!

salam.

this is my brother.
yang exactly bawah aku.
im the first, he is the second one.



nama dia 
NIK MUHAMMAD FU'AD BIN NIK YUSOF.

and, i want to bid him a very very big congratulations sebab result SPM dia yang cemerlang.

straight As. 
3A+, 3A, 3A-

i hope u can go oversea.
fulfill our parent punye dream ok?
our parent tuh macam nak sangat tengok anak berjaya and dapat pegi oversea. :)

aku dulu dah menghampakan dorang.
result SPM xberapa bagus.
dapat masuk matrix je.

nasib ah dapat amik medicine.
dapat la jugak ubatkan dorang punye kekecewaan.
(aku tahu dorang kecewa, tapi dorang baik, never show it to me. mereka sangat supportive. comfort me when im so down.. really love them!)

so now, tugas tuh dah beralih atas bahu adik aku ni.
fullfil it okay? 

till then, bye bye. :)

2 comments:

Raji berkata said...

woahhh congrts to him ;D
adik aku pun ok jer resuk dia ^^

n i k l i s a said...

@Raji berkata

hehehe. thanx u raji.
congrats to ur adik too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...