Skip to main content

happy earth hour!

salam. 

teringat lak zaman matrix dulu time earth hour.
auuw, syok nye.
aku xtahu ape yang syok. 
tapi yang pasti pengalaman bergelap sejam (kot?) tuh da cukup untuk bagitahu satu dunia.
time matrix dulu aku sambut earth hour. (haha)

aku ingat lagi macam maca indians kat matrix aku tuh
sangat bersemangat jerit dari bawah..
suruh off the lights semua.
nak support earth hour.

tapi kitorang roomate memang dari petang lagi nak support earth hour ni.
so, xpayah nak suruh suruh pon kitorang buat.

so, bergelap la kitorang.

tapi maaf la. xingat sangat ape kitorang buat.
sebab tertuka dengan aktiviti bergelap yang lain.
sebab matrix tuh agak suka lah black-out. -.-"

yang pasti tahun ni punye earth hour iaitu semalam.
aku wat bodow je.
sebab? ntah, maybe sebab aku kongsi bilik ni dengan manusia yang xberapa aku masuk kepala.
maka aktiviti bilik jadi terbatas. -.-"

papepon, happy earth hour. (untuk tahun depan punye.)

k bye.

Comments

jajajaja said…
xingt pon ade earth hour time m3x dlu..ni mesti sbb slalu black out kan.
Raji berkata said…
awww kau marah jer bdak yg tak sekepala tuh
hahaha
n i k l i s a said…
@jajajaja


hahaha, tau xpa jajajaja oi..
n i k l i s a said…
@Raji berkata

xpepasal die marah aku balik kang. -.-

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)