Pages

Sunday, March 27, 2011

happy earth hour!

salam. 

teringat lak zaman matrix dulu time earth hour.
auuw, syok nye.
aku xtahu ape yang syok. 
tapi yang pasti pengalaman bergelap sejam (kot?) tuh da cukup untuk bagitahu satu dunia.
time matrix dulu aku sambut earth hour. (haha)

aku ingat lagi macam maca indians kat matrix aku tuh
sangat bersemangat jerit dari bawah..
suruh off the lights semua.
nak support earth hour.

tapi kitorang roomate memang dari petang lagi nak support earth hour ni.
so, xpayah nak suruh suruh pon kitorang buat.

so, bergelap la kitorang.

tapi maaf la. xingat sangat ape kitorang buat.
sebab tertuka dengan aktiviti bergelap yang lain.
sebab matrix tuh agak suka lah black-out. -.-"

yang pasti tahun ni punye earth hour iaitu semalam.
aku wat bodow je.
sebab? ntah, maybe sebab aku kongsi bilik ni dengan manusia yang xberapa aku masuk kepala.
maka aktiviti bilik jadi terbatas. -.-"

papepon, happy earth hour. (untuk tahun depan punye.)

k bye.

4 comments:

jajajaja said...

xingt pon ade earth hour time m3x dlu..ni mesti sbb slalu black out kan.

Raji berkata said...

awww kau marah jer bdak yg tak sekepala tuh
hahaha

n i k l i s a said...

@jajajaja


hahaha, tau xpa jajajaja oi..

n i k l i s a said...

@Raji berkata

xpepasal die marah aku balik kang. -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...