Skip to main content

alahai rebecca black

salam.

PS : CE DENGAR LAGU FRIDAY BY REBECCA BLACK. 


SINOPSIS PENDEK LAGU NI :

HARI NI HARI JUMAAT. HARI MINGGU YANG AKU NANTIKAN. AKU BANGUN PAGI LEPAS TU AKU MAKAN CEREAL, THEN AKU PEGI TUNGGU BAS SEBAB AKU NAK PERGI BERPOYA POYA BERPARTEEEEYH SAKAN HARI NI. PASTU TIBA TIBA KAWAN KAWAN AKU LALU DEPAN AKU YANG TENGAH TUNGGU BAS NI. DORANG NAIK KERETA SPORT MAHAL GILA BABENG (PADAHAL MUKA SORANG SORANG NAMPAK SANGAT BUDAK 13 TAHUN.). KEMUDIAN, AKU DAN KAWAN KAWAN AKU NI BERPARTI PARTI SAKAN! WEEEHUU.

WE WE WE SO EXCITED. SO EXCITED <== CAM GAMPANG! -.-'

nrebecca black, 13 tahun.
seriously lagu macam gampang. 
suara macam dia tengah bercakap je. 
owh rebecca black, u made my day la.
sebab aku gelak gila gila dengar lagu ni.
macaaaaam, er, ada jugak lagu macam ni dalam dunia ni.
tau la u are so excited sebab weekend u boleh pegi berparteeeey, LOL.

tapi at least, this girl semangat nak keluar jalan jalan.
bangun awal pagi. xmacam orang kebanyakan...
selalu kalau weekend, tidow la ek? hehe
kul 10 baru bangun kuar. tee-hee.

yang xboleh bla, cer tengok how the comment get soooo flooded.
like wow wow wow.
i never seen something like this before. HAHA.
people are so furious about her, till the comment is coming n coming every second. LOL



did u guys saw that?

btw, this post is nigahiga's inspired.
ala famous you tubers tuh.

k bye. :)

Comments

Raji berkata said…
13 years old?
err tnggu dia dah besar skit nnti aku layan music der
hohoho

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)