Skip to main content

i think i wanna marry you! :)


salam

all the time favourite songs ever!
MARRY YOU by bruno mars.

nanti kahwin nanti nak pasang lagu ni la. -.-
tang bile je la nak pasang lagu ni? 
macam la ada majlis tari menari majlis aku nanti tuh. LOL 

tapi sungguh sedap lagu ni.
auuuw. 

nah aku kasi lirik. :)
tekan je link kat sidebar.
letak khas untuk yang nak dengar. 
It's a beautiful night

We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice?
Who cares, baby
I think I wanna marry you

Well, I know this little chapel
On the boulevard we can go
No one will know
Oh, come on girl

Who cares if we're trashed
Got a pocket full of cash we can blow
Shots of patron
And it's on, girl

Don't say no, no, no, no, no
Just say yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
And we'll go, go, go, go, go
If you're ready, like I'm ready

'Cause it's a beautiful night
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice?
Who cares, baby
I think I wanna marry you

I'll go get a ring
Let the choir bells sing like
Ooh, so what ya wanna do?
Let's just run, girl

If we wake up and you
Wanna break up, that's cool
No, I won't blame you
It was fun, girl

Don't say no, no, no, no, no
Just say yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
And we'll go, go, go, go, go
If you're ready, like I'm ready

'Cause it's a beautiful night
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice?
Who cares, baby
I think I wanna marry you

Just say I do
Tell me right now, baby
Tell me right now, baby, baby

Just say I do
Tell me right now, baby
Tell me right now, baby, baby, oh

It's a beautiful night
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice
Who cares, baby


I think I wanna marry you
sweet kan?
hehe.

k lah bye. 

Comments

Raji and Yeen said…
woahhh sedap gak lagu nih
perg kau dh cop dlu ker lagu ni utk kawen =.=
ak nk cri lgu len lah
fazlin said…
hahahahaha...angau nk kawen ke cik kak...
aku an radz da dngr lagu tu kak kafe aras 3 tgh ari td...^_^
Nik Lisa said…
@Raji berkata

tau xpa sedap. :)

haha, pilih lagu len ye. banyak ag sebenarnye lagu best lain
Nik Lisa said…
@fazlin

hahaha, mana ada.
aku just rasa lagu ni sedap laaaa.
hahahaha.

perhh dgr kat kafe tuh. jeles ni.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41 *i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee** Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja.  Ni my checklist. Boleh amik as a guide.  1) Bukak akaun kwsp 2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u! 3) Medical checkup 4) Passport pic 5) Labcoat 6) Cop - benda paling penting! 7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr 8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result Things~~ add up if u r going to pa