Skip to main content

PT GIT

salam

yeah,  today is close to over.
my hectic day is close to over. im soooo glad. yeah!

and again, I was so down after any tutorial (SGS) or practical session.
feel like im the stupidest in the class.
and start blaming own self for being so stupid, and for not reading terrorly.

with the lecturer's talking or should i say advising us to keep studying, 
be more focus about the PRO exam which approaching me so furiously.
 what a scary things. :(

2nd may will be the date.
1 month to go. 
and im still not prepared. terok nye.

ape ape hal, best tengok gamba makanan.
ayam goreng awww sedapnya.


malangnya, it is tasty but it is nasty.
too much calories, keep the doctors near to you. :)
mahu ke macam tuh?

ps : progress test again tomorrow. need to study. 

k bye.

Comments

Raji berkata said…
such a pity for those T.T
come to me chicken..
feel like the stupidest means that u r right, but feel that u r the smartest means that u have something wrong...
n i k l i s a said…
@Raji berkata

hahhaa. tuh je eh yang ko nampak.
Sunah Mohammad said…
erk..sedapnye ayam tu..
n i k l i s a said…
@Sunah Mohammad

memang sedap, tp kalau amik banyak sangat, badan pon sedap, penyakit pon sedap singgah..

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)