Pages

Tuesday, March 15, 2011

ini yang aku janji dulu, kan?

salam.

ingat lagi x pasal patchwork pouchhp case dengan cupcake yang aku cerita post dulu dulu.
haa, x baca pon?
xpe xpe. sila baca dulu okay.


dah baca?
bagus bagus.

so, entri ini hanyalah untuk menayang hasil hasil benda yang aku buat tuh.

untuk mendalah yang aku panggil patchwork pouch tuh, sebenarnya nama die patchwork wristlet.

inilah dia!

luar

luar. 
dalam

puas hati aku dapat buat sendiri. hua hua hua. 

next is, hp case.


tapi kerja cincai, so hudoh. 
ni pulak fabric yang aku beli untuk buat patchwork wristlet dan hp case kat atas tuh.

gambar konon style. haha.
rm20 for 20 fabrics sized 12.5cm x 25 cm.
18 of them are cotton and the other 2 are linen.
they have a super cute design on them

super cute design! i love love love! :)
cupcake pulak.

malu sebenarnya sebab hudoh gila.
tataw nak lukis apa.
dan end up with lukisan mengarut, dan hudoh.

vanilla cupcakes. 
jangan komen banyak. hudoh.
da la terbuat kaler pink terang gila babeng.
xterasa nak makan pon aku nengok. hadoi. :(

len kali kena pikir siap siap nak lukis apa. 
baru leh lukis comel comel. :)

okay lah. itu sahaja. 

bye bye.

8 comments:

GaDis eQa said...

lawa la patchwork pouch tu! :)

LeeyanaTheKim said...

COMEL GILAK. AWWW~
NAK!! XD

lilco0l said...

NL...apekah???haha

Raji berkata said...

woahhh sejak bila kau buat bnder nih?
lawa2
dlu pernah gak blajar nak design cupcake
tapi nk wat bunga pun kemain susah lgi xD

n i k l i s a said...

@GaDis eQa

thanx. semangat bertambah nak buat lagi.

n i k l i s a said...

@LeeyanaTheKim

hehehe. comel comel.

n i k l i s a said...

@lilco0l

nik lisa or yang sama waktu dengan nye. LOL

n i k l i s a said...

@Raji berkata

sejak melihat benda lah comel ni la. :)
agak la susah. nak menekan tuh. haissh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...