Pages

Monday, March 7, 2011

TANJUNG HARAPAN, KLANG.

salam.

profile pic facebook sekarang. LOL
hari ni nak cerita satu cerita,
habis je progress test (xtahu? sila baca entri sebelum. aku malas nak cari dan taruk link) hari jumaat hari tuh,
aku telah dibawa ke satu tempat oleh seseorang.
kerana ada sesuatu yang perlu di celebrate.

dia konon nya nak buat suprise. 
dan aku memang suprised betol lah.
sebab tempat tuh memang lawa sangat.
serius lawaaa. 
tapi ada cacatnya, nanti aku cerito ok?

kat selangor ni mano nak dapat tengok air laut, ye dak?
kena poi port dickson sana baru leh nengok ayor laut.

tapi that day, aku dapat nengok ayor laut.
die bawak aku pergi klang.
a place called tanjung harapan.


tempat tuh xda pantai, tapi ada air laut. 
better than xda langsung. hehehe.
so, lepak lepak la situ jap.
dah la lapar gile, x makan dari pagi.
nasib die beli goreng pisang ke pisang goreng suka hati lah, 
boleh le aku melantak sambil nengok air laut. wouh. hehe.

ni x melantak.
nampak x tempat die xda pantai, ada air laut je.
yang cacat nya, sekali ada bendasing lak yang dok floating atas air.
macam polistrene, kertas, pendek kata sampah sarap la.
sakit mata ni. cuma x rajin je nak buat kerja amal kutip2, -.-"
cakap je x guna, action itu yang penting. waklu! :P

nampak x ada bendasing itu? :(
kitorang sempat jugak tengok sunset, sebab sampai sana dalam kul 6.30pm lebih lebih sikit.
suke suke, lawa sangat.
merah merah gitu. i like.

memang sequence die macam yang bawah ni.

sunset fasa pertama
sunset fasa middle
sunset bebetol punye
lawa kan?

lepas tuh, perut dah buat lagu macam macam dah.
kitorang pon pergi lah ke restoren muara ape entah nama die.
seafood restaurant.
sangat lawa, makan tepi laut. wauhh.
romantic! :)

nanti aku cerita okay makan ape.
memang best sebab lauk apa kita pilih sendiri.
nak udang berapa ekor, nak sotong berapa ekor.

tungggu, next update. :)

ps : kalau korang dok dekat dekat klang or shah alam, wajib pergi sini. best tau!

16 comments:

nuraru said...

peewoiitt..
romantic tu yg xleh blah
hahaha..

:-: Nizam27391 :-: said...

suke nyer saya ngan entry and gambar2 entry ini.. :)

♥KHAIRI♥ said...

lisa tu serius ke kat klang??

n i k l i s a said...

@nuraru

haha. betoll la romantik cik kak oi. :)

n i k l i s a said...

@:-: Nizam27391 :-:

xpasal2 die suke lak.:P

n i k l i s a said...

@♥KHAIRI♥

yup, betol ada kat klang. :)

h A n Y S said...

p jeram pon best..hala ke kuala selangor..ce pi, ce pi (ganti ce cite, ce cite) hahaha
;p

n i k l i s a said...

@h A n Y S

nnti nak pi.
jauh x from shah alam?

She's retarded said...

woot2! cantik gambar sunset tu

Raji berkata said...

weh kau pergi dgn sape?
feewitt2 dlm diam2 =.=

tanjung harapan memang slalu bgi harapan kt aku
hak2
aku pernah tdo kt stu skali
best even xde pantai dapat angin pantai kre ok lah =.="

yeah ur acts are important
pi kutip smpah tu! hak2

h A n Y S said...

rs nye tanjung harapan lg dkat..hehe..
jeram kat pantai remis, nak ke kuala selangor..agk jauh gak la..
tp kalu nak try blh je..hihi..

n i k l i s a said...

@She's retarded

yep, lawa sangat. aku sukee

n i k l i s a said...

@Raji berkata

xperlu la nk bagitahu sume orang kot.

best kan? aku pon suke gak.

n i k l i s a said...

@h A n Y S

kuala selangor an.. emm
kalo ada masa boleh la menyinggah situ gak. hee

Tupai Karan said...

gambaq last tu cantik.. captured at right moment.. cuma sampah sarap memang spoiii ah mood kan

Latest Post :
Mesti Baca : Status Updates FB Yang Teringin Kita Jawab

n i k l i s a said...

@Tupai Karan

everybody should agree with that amazing sunset. :)

tau xpa. spo-el betol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...