Pages

Tuesday, September 14, 2010

wishlist makanan dari perempuan gemuk xsedar2 diri.

WISHLIST MAKANAN RAYA

1) kek keladi.

time kat UiTm lagi dah dok nak, nak, kek keladi ni.
sedap gila ok..
siap post status kat FB lagi. 
semangat nak.

call mak cakap nak..
mak kata mana ada org nak wat raya2 ni.
aku cam kecewa.
jadi aku pon menggugel resipi kek keladi.
dah siap list ni, then call mak cakap mak belikan bahan2.
nnti akak wwat.
tp sekali lg mak aku mengecewakan hati yg mahu kek keladi ni,.
mak cakap mana nak cari keladiiii?
owh keladi, susah sgt ke nak cari kau.

susah la kot. sbb aku call mak aku ptg rabu, aku balik malam rabu. 
sampai umah pgi kamis.
hari jumaat dah raya.

petang rabu? mana nak cari keladii.. plus, mst busy kemas umah kan..?

THEN, ingat x aku post status kat FB uh.
adalah kawan aku ni..
die offer lak kek keladi.
die cakap mak cik die pndai wat kek.
nk tempah boleh,aku pon ape lagi...

tempah la. siap hantar lak tuh.
raya ke 4 semalam.
thanx ye. :)

2) lemang

lemang bes ke?
ke same je macam nasi impit.
awat kalo raya kat kelate..
mmg susah gile nk jumpe lemang.
pelik aih.. 

i tot lemang tuh universal..
mmg sume ngeri wat..
tp like seriusly, mmg susah nk cari lemang kat kelate.

curious ok nk tahu cane rasa dia.
lagu2 raya pon banyak dok nyanyi lemang...lemanggg.
haih.

just taw bentuk die je.
buluh. =.=

3) biskut cornflake madu!

wehhh, memang cari pasal lah xbuat biskut ni.
tengok aku dah craving for it.
raya taon ni aku baru makan satu je. 
SATU cup kecik tuh. =.=
dah banyk rumah aku jelajah.
(banyak la sangat. =.=)
xda kot. 
yang satu tuh pon aku makan kat umah makcik kat pasir puteh.
tp xleh amik banyak sbb..
kazen aku yang len siap riba balang biskut tuh.
xnak bg orang amik mungkin.

huhuu

siyes aku nak pi cari cornflakeeeeeee. urghh,
nak. nak. nak....

konklusion nya. aku nak jugak. i'll do what i can to get it.
lemang lah payah sikit.
nasik impit je laaa.... hehehe


6 comments:

yuzuki said...

haha..
lisa,x sangka u crave 4 it..

em,sume kat list tuh pernah makan..
cume kek keladi je x pernah makan..
actually 1st time dengar..
sedap ea??
nnt kalu da tau buat kek tu,bagi aku makan ea..
hehe... :)

n i k l i s a said...

bg aku sedap la.
sbb dah lama xmakan kot.

nnti aku bg kau rasa.
tapi bila tuh xtahu la ye. ehe

nizam27391 said...

kek keladi? hari tu time kat uptown aku macam nampak kek keladi.. tapi ble tnya dier kata bukan plak.. kecewa aku.. huuu...

n i k l i s a said...

ye ke?
xcakap pon

nizam27391 said...

xkan la sume aku nak cakap...

n i k l i s a said...

kena cakap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...