Skip to main content

KOREAN DRAMA : PERSONAL TASTE

review drama korea. 
personal taste.

cast by : 
lee min ho as the hero.
son ye jin as heroin.

im not going to write the synopsis here.
u can get it at many other websites.
just google it dude! :)

as a drama critics yg x diiktiraf oleh mana2 badan iso,
i think this drama is veryyyy cute.
sengal gila. 


some of pictures of the hero n heroin





gae-in tuh sangat selekeh.
while, jin ho tuh plak sangat kemas.

gae-in in reality. lawo.



somehow, 
xsuka sangat the way gae-in dress up dalam cter ni.
tengok sndiri baru boleh tahu kenapa.
time die dress up, lawa lah. hehe.
ade satu scene, she wore baju biru. bawak beg kaler kuning, n stokin merah.
mmg burukkkkkkkkkkkk gila lah. 

ini pulak jin ho 



jin ho pulak kemas la.
hensem. tinggi. kacak. rambut lawo. 
gentleman yg disalah paham as a gay.
kesian. =.=


but, wateva it is.
he CAN NOT beat jang geun suk.
owh hensem nye.

so, aku selitkan gamba JGS aku.

tadaaaa! cute n hensem kan? 
saya punya tuh. :P

ok dah. 

Comments

NurLiyana said…
owh.
jan geun suk kamu itu.
masih xboleh menandingi xiah junsu dan micky yoochun.
hahaha
=)
n i k l i s a said…
okay. drg berdua tuh pon hensem dan tough jugak.
nizam27391 said…
boypren ko lagi ensem aku rasa...kan2..
n i k l i s a said…
zam, bf ku jgs mmg ensem. :)

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)