Skip to main content

MALAY DRAMA : PAK NIL... IBU KIRIM SALAM.


clap clap to MAWI.
pakwe aku sebelum ikin rampas.
nasib aku sama cam ina tau.
naseb aku xpegi cukur kening je. 
kalo x memang sebijik la. 
siap kuar buku lagi tuh. heh.

terbaik bai cter ni ! 

aku suka angah or ramlan yg terencat (autism) tuh.

aku benci gila didi alias or mak tiri ramlan yang jahat tuh.

scene time orang agama sesat tuh.
pahtu si ramlan g amik batu lempar kat orang agama sesat tuh..
sambil cakap setan yg direjam banyak kali mmg kelaka.

THEN, scene yang orang agama sesat tuh tnya ante dari mana?
then ramlan tanya, ante tuh hape?

kelaka habes.

MUST WATCH telemovie.
rugi woo.

sama rugi kalau x tengok pondok burok.

TAPI, cter pondok plastik tepi kubur aku xtahu.
jangan tanya aku.

Comments

Nur Areefah said…
cte ke nih?
adoi internet super duper laju cm semut, nk tgk =.=
n i k l i s a said…
ni lagu.
ost cter tuh.

die ade selitkan sikit scene2 x bercakap dalam video tuh.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)