Pages

Sunday, September 26, 2010

DiGi iPhone 4 Play

PART 2

task two, digi suruh aku choose dalam banyak banyak apps yang ada,
apps mana paling aku suka dan why suka?

macam main pokemon lak.
kena choose choose.

so, i choose.....


why?

macam aku cakap kat first post ni.
ape yang membuatkan aku jatuh hati kat iphone ni is..
die punye game.

masa first time tengok akak tuh main game.
memang dah kagum sangat.
bile dah sentuh dan try dengan sendiri.
imagine je la ape yang aku rasa.
memang superb la.

tambahan pula,
kanak kanak riang macam aku ni memang suka main game.
tambah tambah kalo skrin besar.
kaler lawa.
memang syiok gila la aku main.

plus point,
ia boleh tolong aku hilang bosan tatkala mendengar lecture di lecture hall.
hahaha. :P
dah la just perlu tap je kan.
memang cool gila la.

btw, aku dah habes men plant vs zombie kat laptop.
nak try iphone punye la pulak. 

hahah!

2 comments:

fairuz said...

goodluck! aku nak gak masuk contest iphone ni.tp malas menguasai diri.hahaha

n i k l i s a said...

fairuz, thanxx.
aku pon malas sbenanye.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...