Skip to main content

MOVIES : DEVIL + RESIDENT EVIL AFTERLIFE

semalam movie marathon lagi.
tapi style baru.

kalo style lama,
aku lepak je kat rumah or kolej.
tengok movie kat laptop.

tapi semalam aku tengok movie len skit.
orang panggil.

movie marathon style orang kaya kaya.

ye, dengan xsedar diri nye aku telah tengok wayang dua kali dekat panggung wayang.
hahahha. terok kot.
banyak betol duit. haih. haih. haih.

yang pasti aku tengok

DEVIL


devil ni macam cerita bunuh bunuh la jugak.
roh orang mati kena bunuh, datang balas dendam kat orang yang bunuh dia tuh.
scene banyak kat dalam lif.
ngeri la cara die bunuh sume. huu.
menakotkan.

and

RESIDENT EVIL


n bukan 3d. xda duit da. wuwuwu.

what i can say as one of resident evil punye gamers.
i expect more action.
cerita dia macam lame gile.
tempat pon.
all white. wuuu, tau x dah bape banyak movie buat tempat all white.
bosan tau x.

dah la aku xpaham ending die.
salah aku kot bengap. =.=

okay, bye.

Comments

fairuz said…
resident evil!! semalam aku tgok gak weyh..mmg lah ending dia mcm tu..sbb t dia buat episod lain pulak..cite ni mcm xkan ade ending.hahaha
hacker cs said…
waaa.. best2... sampai dua muvi? memang xbley bla... bpe ringgit la mu abiskan..

anyway.. aku pun da tgok da dua2 muvi tu..lama dah...mu lambat la kawe...

devil agak best...tapi macam da common sangat ar cter ni..

resident evil agak kosong.. macam terminator salvation.. tapi layan jer aku dalam wayang.. rugi RM12 if xlayan...hehehe...
n i k l i s a said…
fairuz,

tuh la. saje je.
tapi malangnye cara dia end wat aku xtertarik langsung nak pegi tgok. wakakaka.
n i k l i s a said…
hacker cs

haha. ade la bpe2 ringgit pon.
nilai dirahsiakan. (rahsia ye)

da masok layan je la..
yastro said…
Satu waktu dulu g la lyn wayang nehh...skg dh tua x g dah..he3!!
saya_arief said…
nk g panggung gak nanty..
hoho.
apik pehe said…
hehehe..manyak nyer duit dia..
suke yer tgk citer2 action?
n i k l i s a said…
yastro,

haha. nanti kita da tua, dah xlayan la gak la ni eh? hahaha
n i k l i s a said…
saya arief,

haha. pegi jangan x pegi.
n i k l i s a said…
apik pehe.

banyak2~
da xda citer romantik...
Annyss said…
tidak berkesempatan mnonton resident evil T_____T
oh jeles2 T___T
Anonymous said…
mcm x best jer resident evil..huhuhu
n i k l i s a said…
sempat lg...!
g serbuu. hehe
izzul said…
ok gak citer re after life tu..cuma jln citer dia agak lambat..
darkbatman said…
haha..devil 2 okla.. resident evil pun not bad cumaa byk sgt ala2 matrix.. haa rsnye awk xphm sbb x tgk resident evil dr yg 1-3..ahaha. 2yg blur kot?? tp yg dolu2 lg bestla..heee
-mIsS fArAh- said…
dah tengok resident evil.. ending dy slalu tergantung..

p/s : cter devil best x..??

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)