Pages

Sunday, September 26, 2010

MOVIES : DEVIL + RESIDENT EVIL AFTERLIFE

semalam movie marathon lagi.
tapi style baru.

kalo style lama,
aku lepak je kat rumah or kolej.
tengok movie kat laptop.

tapi semalam aku tengok movie len skit.
orang panggil.

movie marathon style orang kaya kaya.

ye, dengan xsedar diri nye aku telah tengok wayang dua kali dekat panggung wayang.
hahahha. terok kot.
banyak betol duit. haih. haih. haih.

yang pasti aku tengok

DEVIL


devil ni macam cerita bunuh bunuh la jugak.
roh orang mati kena bunuh, datang balas dendam kat orang yang bunuh dia tuh.
scene banyak kat dalam lif.
ngeri la cara die bunuh sume. huu.
menakotkan.

and

RESIDENT EVIL


n bukan 3d. xda duit da. wuwuwu.

what i can say as one of resident evil punye gamers.
i expect more action.
cerita dia macam lame gile.
tempat pon.
all white. wuuu, tau x dah bape banyak movie buat tempat all white.
bosan tau x.

dah la aku xpaham ending die.
salah aku kot bengap. =.=

okay, bye.

17 comments:

fairuz said...

resident evil!! semalam aku tgok gak weyh..mmg lah ending dia mcm tu..sbb t dia buat episod lain pulak..cite ni mcm xkan ade ending.hahaha

hacker cs said...

waaa.. best2... sampai dua muvi? memang xbley bla... bpe ringgit la mu abiskan..

anyway.. aku pun da tgok da dua2 muvi tu..lama dah...mu lambat la kawe...

devil agak best...tapi macam da common sangat ar cter ni..

resident evil agak kosong.. macam terminator salvation.. tapi layan jer aku dalam wayang.. rugi RM12 if xlayan...hehehe...

n i k l i s a said...

fairuz,

tuh la. saje je.
tapi malangnye cara dia end wat aku xtertarik langsung nak pegi tgok. wakakaka.

n i k l i s a said...

hacker cs

haha. ade la bpe2 ringgit pon.
nilai dirahsiakan. (rahsia ye)

da masok layan je la..

yastro said...

Satu waktu dulu g la lyn wayang nehh...skg dh tua x g dah..he3!!

saya_arief said...

nk g panggung gak nanty..
hoho.

apik pehe said...

hehehe..manyak nyer duit dia..
suke yer tgk citer2 action?

n i k l i s a said...

yastro,

haha. nanti kita da tua, dah xlayan la gak la ni eh? hahaha

n i k l i s a said...

saya arief,

haha. pegi jangan x pegi.

n i k l i s a said...

apik pehe.

banyak2~
da xda citer romantik...

Annyss said...

tidak berkesempatan mnonton resident evil T_____T
oh jeles2 T___T

RuSh D said...

mcm x best jer resident evil..huhuhu

n i k l i s a said...

sempat lg...!
g serbuu. hehe

izzul said...

ok gak citer re after life tu..cuma jln citer dia agak lambat..

Pencacai Alim said...

best ke citer tuh?

darkbatman said...

haha..devil 2 okla.. resident evil pun not bad cumaa byk sgt ala2 matrix.. haa rsnye awk xphm sbb x tgk resident evil dr yg 1-3..ahaha. 2yg blur kot?? tp yg dolu2 lg bestla..heee

-mIsS fArAh- said...

dah tengok resident evil.. ending dy slalu tergantung..

p/s : cter devil best x..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...