Skip to main content

MOVIES : DEVIL + RESIDENT EVIL AFTERLIFE

semalam movie marathon lagi.
tapi style baru.

kalo style lama,
aku lepak je kat rumah or kolej.
tengok movie kat laptop.

tapi semalam aku tengok movie len skit.
orang panggil.

movie marathon style orang kaya kaya.

ye, dengan xsedar diri nye aku telah tengok wayang dua kali dekat panggung wayang.
hahahha. terok kot.
banyak betol duit. haih. haih. haih.

yang pasti aku tengok

DEVIL


devil ni macam cerita bunuh bunuh la jugak.
roh orang mati kena bunuh, datang balas dendam kat orang yang bunuh dia tuh.
scene banyak kat dalam lif.
ngeri la cara die bunuh sume. huu.
menakotkan.

and

RESIDENT EVIL


n bukan 3d. xda duit da. wuwuwu.

what i can say as one of resident evil punye gamers.
i expect more action.
cerita dia macam lame gile.
tempat pon.
all white. wuuu, tau x dah bape banyak movie buat tempat all white.
bosan tau x.

dah la aku xpaham ending die.
salah aku kot bengap. =.=

okay, bye.

Comments

Fairuz Zainal said…
resident evil!! semalam aku tgok gak weyh..mmg lah ending dia mcm tu..sbb t dia buat episod lain pulak..cite ni mcm xkan ade ending.hahaha
hacker cs said…
waaa.. best2... sampai dua muvi? memang xbley bla... bpe ringgit la mu abiskan..

anyway.. aku pun da tgok da dua2 muvi tu..lama dah...mu lambat la kawe...

devil agak best...tapi macam da common sangat ar cter ni..

resident evil agak kosong.. macam terminator salvation.. tapi layan jer aku dalam wayang.. rugi RM12 if xlayan...hehehe...
Nik Lisa said…
fairuz,

tuh la. saje je.
tapi malangnye cara dia end wat aku xtertarik langsung nak pegi tgok. wakakaka.
Nik Lisa said…
hacker cs

haha. ade la bpe2 ringgit pon.
nilai dirahsiakan. (rahsia ye)

da masok layan je la..
Unknown said…
Satu waktu dulu g la lyn wayang nehh...skg dh tua x g dah..he3!!
saya_arief said…
nk g panggung gak nanty..
hoho.
Unknown said…
hehehe..manyak nyer duit dia..
suke yer tgk citer2 action?
Nik Lisa said…
yastro,

haha. nanti kita da tua, dah xlayan la gak la ni eh? hahaha
Nik Lisa said…
saya arief,

haha. pegi jangan x pegi.
Nik Lisa said…
apik pehe.

banyak2~
da xda citer romantik...
Anis said…
tidak berkesempatan mnonton resident evil T_____T
oh jeles2 T___T
Anonymous said…
mcm x best jer resident evil..huhuhu
Nik Lisa said…
sempat lg...!
g serbuu. hehe
izzul said…
ok gak citer re after life tu..cuma jln citer dia agak lambat..
darkbatman said…
haha..devil 2 okla.. resident evil pun not bad cumaa byk sgt ala2 matrix.. haa rsnye awk xphm sbb x tgk resident evil dr yg 1-3..ahaha. 2yg blur kot?? tp yg dolu2 lg bestla..heee
-mIsS fArAh- said…
dah tengok resident evil.. ending dy slalu tergantung..

p/s : cter devil best x..??

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41 *i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee** Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja.  Ni my checklist. Boleh amik as a guide.  1) Bukak akaun kwsp 2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u! 3) Medical checkup 4) Passport pic 5) Labcoat 6) Cop - benda paling penting! 7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr 8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result Things~~ add up if u r going to pa