Pages

Tuesday, September 21, 2010

review progress belajar semasa budak gemuk di rumah.

memandangkan bila aku kat rumah, aku mmg liat nak bukak buku.

makanya, aku telah mengambil keputusan untuk pergi awal ke U.

so that aku boleh la study.

u know what.

sem depan sem 4 aku akan ada final exam year two.

n u know what.

exam tu akan include both 2nd year n 1st year punya study.

bayang je la banyak mana.

year 1 n year 2 maksudnya aku kena khatam sume 9 subjek pre clinical medicine.

terbaik!

n u know what.

i must must must LULUS in order to proceed to year 3.

tp before that, aku kena LULUS final exam sem 3 jugak untuk proceed.

bear in mind lisa.

ini bukan year ONE.

lulus satu sem pon dah boleh proceed.

cita cita aku tinggi.

aku harap year TWO aku ni.

aku boleh maintain excel.

sebab aku nak masok AMS tuh.

apakah AMS.

tanya aku personal. aku malas nak cerita panjang.

xpa aku grad lewat setaon.

aku tetap nak.

ilmu weh, sapa xnak.

so, tuh aim aku.

n aku tahu semua kawan kawan aku pon aim benda tuh jugak.

memang akan competetive la kan.

i pray for the best. :)

xpa la kahwen lewat sikit.

bakal suami ku, sabar ye. :P

dah la peluang untuk elektif oversea ditanggung dah melepas.

rugi jer.

haih!

memang HEY la kamu ni lisa!

owh ye, i hope my CNS result okay.

ape ape hal.

aku lebih bangga dengan diriku berbanding diriku pada tahun 1.

6 comments:

Nur Areefah said...

bakal suami tak reply pun XD
btw, all the best dengan cita-cita yang tinggi tu ye :D

nizam27391 said...

lewat setahun?
aku rasa bakal suami ko faham jer.. ;p
anyway...
lets blajar till we reach the sky!!

n i k l i s a said...

efa, haha.
dah reply dh tu. lewat sikit ja. heheh

n i k l i s a said...

zam, oyeah! :)

M-A-S said...

sape kah dy bakal suami tu?

n i k l i s a said...

mas, bakal suami. tatahu la sape. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...