Skip to main content

copy pasta

memang aku suka amik gamba.
sama ada aku amik gamba orang,
or orang amik gamba aku.

tapi lagi suka orang amik gamba aku la.
boleh aku posing ala ala model maybelline ke. model F1 ke.

kalau jadi model maybelline, bibir kena sexay la.
haih.
teros rasa macam nak pegi doctor ahmad hisham, my lecturer.
sbb dia doctor pembedahan plastik. hehe.
'boleh x bedah bibir saya ni? make sure angelina jolie pon kalah.' mueh mueh mueh.

kalau jadi model F1, ni bukan takat bibir.. sume kena sexy.
sexy di sini maksud nya membuka segala ape yang boleh dibuka.
lalu menayangkan seghala mahkota kepada orang ramai.
dan jangan dilupa bawak sekaki payung untuk memayungi diri.
kalau boleh,payung tuh pilihla yg striking sikit. ada corak hello kitty ke. ben 10 ke.
(xtahu, sila google. kanak kanak ceria macam saya tahu lah. hahaha)
baru orang pndang rasa nak pandang lagi. 

aku nak cakap pasal apa sebenanye? 
owh, pasal amik gamba.

hasil tangkapan digital camera memang lawa.
tambah yang giant camera tuh.
DSLR. macam macam kan sekarang.
teringin nak ada satu. tapi bila pikir tentang ke GIANT an camera itu.
aku xsanggup. lalu membatalkan niatku untuk membeli nya.

kang kalau aku ada camera tuh,
sape nak jadi model korang yang ada camera tuh kan.
so, biarlah aku mengalah. mueh mueh mueh.

yang aku perati.
sape yang ada DSLR dia mesti kena pandai edit.
at least, taruk la watermark sedas kan. hehe.
nak memastikan itu aku punya. hehe.

susah la orang macam aku nak curik.
nk ngaku gamba cantik itu aku punya.

copy n paste kat blog.
dengan caption xsedar diri,
" pemandangan di broga. "
bila orang tanya sapa amik.
teros ngaku diri sendiri amik. mueh mueh.
sungguh xsedar diri. dan x malu. =.=


ni aku amik. ni aku amik. HAHA



tengok ada watermark. nyampah xleh nk claim tu hak sndri. 


Comments

relevan said…
Singgit untuk Copy Pasta..heh heh!
n i k l i s a said…
ngeh. ketidakfahaman.
Pencacai Alim said…
amik gmbar aku lak ek...
dansa said…
haha.ngade oi men kopi pasta
.s.o.f.i.a. said…
cantik gambar2 tu!!! sapa amik?????? copy pasta????
n i k l i s a said…
pencacai alim,

ceit kamu! hahaha
n i k l i s a said…
faizu,

hahaha. biaq la.
hobi aku ot. hehee
n i k l i s a said…
sofia,

cantik eh?
gamba atas my cousin amik.
die xletak watermark.

yg gamba bawah.
my other cousin lak yg amik.
tp yg sorang tu suke letak watermark.
xleh wat pa la. huu
n i k l i s a said…
hhaha. bukan pasta untuk ngaap ngap eh.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)