Pages

Thursday, September 23, 2010

copy pasta

memang aku suka amik gamba.
sama ada aku amik gamba orang,
or orang amik gamba aku.

tapi lagi suka orang amik gamba aku la.
boleh aku posing ala ala model maybelline ke. model F1 ke.

kalau jadi model maybelline, bibir kena sexay la.
haih.
teros rasa macam nak pegi doctor ahmad hisham, my lecturer.
sbb dia doctor pembedahan plastik. hehe.
'boleh x bedah bibir saya ni? make sure angelina jolie pon kalah.' mueh mueh mueh.

kalau jadi model F1, ni bukan takat bibir.. sume kena sexy.
sexy di sini maksud nya membuka segala ape yang boleh dibuka.
lalu menayangkan seghala mahkota kepada orang ramai.
dan jangan dilupa bawak sekaki payung untuk memayungi diri.
kalau boleh,payung tuh pilihla yg striking sikit. ada corak hello kitty ke. ben 10 ke.
(xtahu, sila google. kanak kanak ceria macam saya tahu lah. hahaha)
baru orang pndang rasa nak pandang lagi. 

aku nak cakap pasal apa sebenanye? 
owh, pasal amik gamba.

hasil tangkapan digital camera memang lawa.
tambah yang giant camera tuh.
DSLR. macam macam kan sekarang.
teringin nak ada satu. tapi bila pikir tentang ke GIANT an camera itu.
aku xsanggup. lalu membatalkan niatku untuk membeli nya.

kang kalau aku ada camera tuh,
sape nak jadi model korang yang ada camera tuh kan.
so, biarlah aku mengalah. mueh mueh mueh.

yang aku perati.
sape yang ada DSLR dia mesti kena pandai edit.
at least, taruk la watermark sedas kan. hehe.
nak memastikan itu aku punya. hehe.

susah la orang macam aku nak curik.
nk ngaku gamba cantik itu aku punya.

copy n paste kat blog.
dengan caption xsedar diri,
" pemandangan di broga. "
bila orang tanya sapa amik.
teros ngaku diri sendiri amik. mueh mueh.
sungguh xsedar diri. dan x malu. =.=


ni aku amik. ni aku amik. HAHA



tengok ada watermark. nyampah xleh nk claim tu hak sndri. 


10 comments:

relevan said...

Singgit untuk Copy Pasta..heh heh!

n i k l i s a said...

ngeh. ketidakfahaman.

Pencacai Alim said...

amik gmbar aku lak ek...

dansa said...

haha.ngade oi men kopi pasta

.s.o.f.i.a. said...

cantik gambar2 tu!!! sapa amik?????? copy pasta????

n i k l i s a said...

pencacai alim,

ceit kamu! hahaha

n i k l i s a said...

faizu,

hahaha. biaq la.
hobi aku ot. hehee

n i k l i s a said...

sofia,

cantik eh?
gamba atas my cousin amik.
die xletak watermark.

yg gamba bawah.
my other cousin lak yg amik.
tp yg sorang tu suke letak watermark.
xleh wat pa la. huu

+akufobia+ said...

pasta.ngapp.haha.

n i k l i s a said...

hhaha. bukan pasta untuk ngaap ngap eh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...