Skip to main content

IM SO GLAD.

here are 2 pictures of raya this year, 2010.
i took them from FB.
what so special about the pictures?
they r both editted.

one by my cousin, kak eti.
she made it B&W
nice though, since we are now in 2010.
unique. :)





hey, this is SOO candid! 

my 19th raya since i was born to this world.
and, it still so meriah.
im glad to be one of the family.

other one. 
is editted by my friend, rafique.
he is such a talented dude.

just see his work.
nice right?

i love the pictures soooo much.
thanx raf. 

i dont know how he editted this pic.
but, i see some vignette efek there.
not too much, just nice.

ok, thats all i wanna share.
owh, sangat malas nak upload gambar2 dalam FB.
xyah la ye. i'll upload the necessary one je. 

Comments

yeah thx a lot for such a splendid time there~ ^___^


bjet cm ak ad kt stu =.=
nizam27391 said…
ehem2...
n i k l i s a said…
raji,

sila jangan lopek di sini.
Anonymous said…
Good post and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.
n i k l i s a said…
i dont know how the post helped u. =.=

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)