Skip to main content

2 syawal ku

second day hari raya every year means a lot to me.
WHY?

it is my house's turn for open house.

n also, *this is the crucial part* it is the day where i got part time job as a dishwasher.
heaven gila.
ye lah. 
macam orang lain yang craving for baskin robin.
i am so crazy over aktiviti pembasuhan pinggan ni.
HOHO

OK, itu auta.
awak pecaya, awak mmg luruh bendul. 

n im so x sabar for tomorrow.
because, third day, fourth day is my other makcik n pakcik punye turn wat open house.
it was like ada turn nak g serang rumah sorang sorang. hehe

bagus punye perancangan dan plan.

OWH YE, aku suke NASI DAGANG tadi.
super delicious.

Comments

saya_arief said…
nasik dagang best..
Nur Areefah said…
nak nasi dagang jugak.kat sini takde orang buat pun kenapa ar??
hamzah ian said…
ganu nasi dagang lg best
n i k l i s a said…
arief ;

tahu xpa.
sedap.
n i k l i s a said…
efa ;

tu tndanya kena dtg kelantan hehe
n i k l i s a said…
hamzah ian ;

ape bedanya? sbb ganu sng cari ikan ye..
nizam27391 said…
cukup x pinggan utk dibasuh.. if xcukup aku nak anta lagi..
n i k l i s a said…
tgn makin kasar dah.
beli losyen la kat sya.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)