Pages

Saturday, October 9, 2010

saya nak crossprocess!

my ringtone bunyi bunyi
aku angkat.

"helo, salam"

"salam, film yang awak nak process semalam tuh kitorang xdapat buat la.."

"huh, kenapa pulak? hari tu kata boleh je.."

"sebab film awak ni jenis slide/positive.. kitorang process yang negative je.."

". . ."

dalam hati aku, 
' aku dah cakap awal2 dah ni positive film. kena cross process. tapi, tuan kedai dok cakap boleh process, boleh process.. adoyai lah. =.='

memang menghampakan lah jugak kan. 
haih.

terpaksa cari kedai lain.

pengajaran nya, kalau nak process.
mention kat tuan kedai,
 "tauke, saya guna slide film n i want it to b crossprocessed or developed using c41 chemical, boleh x?"

kalau dia paham dia angguk.
kalau dia dok xpaham xpaham, jom bla. 



2 comments:

:-: Nizam27391 :-: said...

haha.. ni memang kes mara n kecewa gler da ni...

n i k l i s a said...

keciwaaa tahap cipan. =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...