Skip to main content

future plan.

kalau dulu dok sibuk kalau pengantin je.
nak amik gambar pelik pelik.
tepi bendang la.
landasan keta api la. macam macam.

sekarang kuar lagi trend baru.
trend wat video.. hahahaha.
bagus2. sume yang maneh2 seharusnya di memoribilia kan. :)

tibe2 rasa cam nak wat video pulak. 
boleh x future hasben?
nanti kena sporting habes la.

so, sila berperwatakan sporting habes stat dari sekarang. yerh? hehehe

production cst  ni okay gak kan? hahaha. *da start cari production mana yang bes la pulak* 

poket kasi penuh ye future hasben? :P

.: Majlis Persandingan Hazriq & Nurul :. from cstproduction on Vimeo.


dia amik video dalam air kot. fuyoh...!

Comments

future hasben ko gerenti tersenyum lebar tgok video ni.. n all your demand2..for sure ko nyer future hasben akan try very hard..just utk ko..
Raji and Yeen said…
ehem2 nizam
;P

betul2
nk kena carik syarikat video yg best nih..
ak aim manggis
tapi mahal @___@
Pencacai Alim said…
aku pon blh tersenyum
wany said…
woah! besstt.nak gak.hehehee
future hasbeennn mahu2.:D
Nik Lisa said…
nizam,

yeahh... saya tuntut ye nanti.
Nik Lisa said…
raji....

manggisss x best la.
cst lagi besss..
i love u cst, :)
Nik Lisa said…
pencacai alim.

hik hik.
sweet kan.
Nik Lisa said…
jking,

hye mr editor!
thanx for dropping by..
Nik Lisa said…
wany,

sila tuntut~ wewewe

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak