Pages

Monday, October 18, 2010

MALAY MOVIE : MAGIKA

sabtu lepas aku p bukit tinggi.
dengan kawan ofkos. he he.

so, we decide to watch MAGIKA.



ye la. 
dok dengar semua orang yang pegi tengok komen cerita tuh bes.
macam rugi pulak kalau x tengok.
so, aku pon tengok lah.

comment?
memang best gila.

lain dari yang lain. 
eventhough dia musical. n melayu yang produce.
tapi. tapi. tapi.
langsung xpelik. macam kena je semua benda.
time dia nyanyi suma. 

memang a MUST WATCH movie la kalau nak kan kelainan dan kepuasan menonton cerita melayu. 
syabas KRU. 
dan semua artis yang menjayakan filem ni. (=

k bye.

8 comments:

:-: Nizam27391 :-: said...

layan gler movie ni.. movie mlayu terbaik pernah aku tengok...

.mady. said...

best sgt kan ! hehe

Nur Areefah said...

eh aku igtkan aku tgk dengan kau 2nd time tu.hoho

safiamira said...

lisa pegi bukit tinggi tak ajak aku

n i k l i s a said...

nizam, tahu xpa.
nice movie. :)

n i k l i s a said...

mady,
yes yes yes.

n i k l i s a said...

efa, owh tidak.

n i k l i s a said...

bukit tinggi dekat ke dgn tmpt ko mira?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...