Pages

Saturday, October 2, 2010

MOVIE : THE HOLE

tadi aku pegi SUNWAY PYRAMID.
bukan untuk ice skating ye.
tapi untuk bersosial. so sial betol. =.=

xla. sebena nye.
kawan saya, nur areefah tapi aku panggil dia efa je.
datang uitm shah alam from gombak.
sebab nak meet up la kot.

aku macam terharu.
n kawan da datang jauh kan.
of course la kena jumpa keluar ape sume.
so, kitorang decide pi sunway.

as xpected la.
kua kul 12 lebih.
sampai sana dalam kul 3.
public transport malaysia kan efficient. *sarcastic x?*

and i met with pali n wany too.
happy. :)

n today, aku tengok movie THE HOLE.
motif tengok cerita ni sebab cerita paling dekat after efa bla.
efa nak bla pukul 4, so cerita tu pukul 4.20.
so, macam xyah tunggu lame lame sangat.


cter pasal lubang.
anyone yang tengok lubang tuh nanti benda yang paling ditakuti will come and kacau orang tuh.
until orang tuh boleh lawan benda yang die takot tuh.

not bad.
seram gak la...
sebab sound effect die memang semacam.
then suke men kejut kejut. 

if u are searching for not so seram movie,
this is the choice.

selamat menonton.

next, PS : i want to watch eat, love pray.
stay tuned for my critics. :)

6 comments:

hacker cs said...

calo betty...

Fakhrur Razi berkata said...

cmbest jer ;O
nnti ak donload hohoh
Hole 3D
tgk dlm 3D ke mmg movie nih 3D?

n i k l i s a said...

hacker cs, oraito. :)

n i k l i s a said...

raji

boleh la. tapi, devil cam lg best la.
xla. aku tgok tuh x 3d pon..

M-A-S said...

nak tgk jgk citer eat.pray.love.. ajak aku kalo nak tgk..haha

n i k l i s a said...

insyaAllah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...