Skip to main content

MOVIE : THE HOLE

tadi aku pegi SUNWAY PYRAMID.
bukan untuk ice skating ye.
tapi untuk bersosial. so sial betol. =.=

xla. sebena nye.
kawan saya, nur areefah tapi aku panggil dia efa je.
datang uitm shah alam from gombak.
sebab nak meet up la kot.

aku macam terharu.
n kawan da datang jauh kan.
of course la kena jumpa keluar ape sume.
so, kitorang decide pi sunway.

as xpected la.
kua kul 12 lebih.
sampai sana dalam kul 3.
public transport malaysia kan efficient. *sarcastic x?*

and i met with pali n wany too.
happy. :)

n today, aku tengok movie THE HOLE.
motif tengok cerita ni sebab cerita paling dekat after efa bla.
efa nak bla pukul 4, so cerita tu pukul 4.20.
so, macam xyah tunggu lame lame sangat.


cter pasal lubang.
anyone yang tengok lubang tuh nanti benda yang paling ditakuti will come and kacau orang tuh.
until orang tuh boleh lawan benda yang die takot tuh.

not bad.
seram gak la...
sebab sound effect die memang semacam.
then suke men kejut kejut. 

if u are searching for not so seram movie,
this is the choice.

selamat menonton.

next, PS : i want to watch eat, love pray.
stay tuned for my critics. :)

Comments

hacker cs said…
calo betty...
Raji and Yeen said…
cmbest jer ;O
nnti ak donload hohoh
Hole 3D
tgk dlm 3D ke mmg movie nih 3D?
Nik Lisa said…
hacker cs, oraito. :)
Nik Lisa said…
raji

boleh la. tapi, devil cam lg best la.
xla. aku tgok tuh x 3d pon..
M-A-S said…
nak tgk jgk citer eat.pray.love.. ajak aku kalo nak tgk..haha

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak