Pages

Tuesday, October 12, 2010

akhirnya saya jumpa kedai develop slide film.

lepas aku tension tension film aku xleh cuci dalam POST nih.
aku dah amik balik da filem tuh from kedai xguna tuh. hehe. terkutuk plak. 

sebelum tuh, aku ada post dekat wall ROFLCAM tuh.
aku tanya kat kalau area s. alam. mane je ade crossprocess.
then, admin group tuh. en. demang kot. (xsure)
dia reply la. dia cakap ada satu kat area syeksen 2.
so, tadi aku pi la usha kedai gamba kat situ.

pastu ada satu kedai ni, dia boleh buat crossprocess apa suma.
then boleh scan apa suma la.
kena rm12. 7ringgit cuci. 5ringgit burn masuk cd.
ok la kot for the first time kan.
xcuci la tapi gamba die.. bajet bajet. burn suda. hehee.

thanx ROFLCAM!
thanx NIZ!

xsabar nya saya. HAHA
harap harap kali ni boleh.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...