Skip to main content

kondom yang menggigit

nak bagitahu awal awal.
aku bukan nak melucah kat sini ye.
ini macam ilmu baru untuk aku n nak share la kan.
hehehe. :P

cakap pasal kondom.
orang akan fikir pasal nak prevent buat anak.

tapi kondom yang aku nak cakap ni,
dia ada extra function.
yang kondom biasa x dapat nk buat.
ye la. nama pon kondom yang menggigit.

straight to the point, long story cut short.
ade doctor ni dia invent satu alat baru.
kondom yang menggigit.
atau lagi sedap kalau aku tulis as condom that bites.


kondom ni dia ada teeth.
more to device to elak rape la.
kalo mana mana pompuan yang pakai,
pastu nak kena agogo dengan bad guy.
once penis laki dah masuk.
condom ni akan gigit penis tuh.

gigitan dia ni.
xlah wat penis tuh jadi xberfungsi lepas tuh.

tapi at least..
penis laki tuh akan sakit, xleh nak urinate..
n yang paling best,
kalau laki tuh try nak remove..
die akan gigit dengan lagi kuat..
padan muka kau!!!! hua hua hua

and once dia dah gigit.
doctor je yang boleh bukak.

so, macam bagus gila la kan..
laki yang nak rape tu bukan takat kena tangkap.
penis pon sakit.

bagus betol. 

menarik kan?

nak lagi?
ada video atas n explanation skali. 
happy reading!

ps :
laki mana berani nak rape orang dah?
tapi yang perempuan la susah..
macam everytime kena pakai condom tuh.. 
mesti x selesa. hurmm. kan?


k bye.

Comments

wah...
hebat2..
dunia sudah maju...
ko pun pakai ar..
prevention tkot ada orang nak rape ko..
n i k l i s a said…
haha.
we'll see bout that.
~aida~ said…
tajuk agak kontreversi di situ..kehkehkeh
n i k l i s a said…
wakaka. baru menarik. =.=
K2r~90 said…
perh siyes !!!?
roflmao =.="
mmg hebat org2 skarang
huahua

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)