Skip to main content

kondom yang menggigit

nak bagitahu awal awal.
aku bukan nak melucah kat sini ye.
ini macam ilmu baru untuk aku n nak share la kan.
hehehe. :P

cakap pasal kondom.
orang akan fikir pasal nak prevent buat anak.

tapi kondom yang aku nak cakap ni,
dia ada extra function.
yang kondom biasa x dapat nk buat.
ye la. nama pon kondom yang menggigit.

straight to the point, long story cut short.
ade doctor ni dia invent satu alat baru.
kondom yang menggigit.
atau lagi sedap kalau aku tulis as condom that bites.


kondom ni dia ada teeth.
more to device to elak rape la.
kalo mana mana pompuan yang pakai,
pastu nak kena agogo dengan bad guy.
once penis laki dah masuk.
condom ni akan gigit penis tuh.

gigitan dia ni.
xlah wat penis tuh jadi xberfungsi lepas tuh.

tapi at least..
penis laki tuh akan sakit, xleh nak urinate..
n yang paling best,
kalau laki tuh try nak remove..
die akan gigit dengan lagi kuat..
padan muka kau!!!! hua hua hua

and once dia dah gigit.
doctor je yang boleh bukak.

so, macam bagus gila la kan..
laki yang nak rape tu bukan takat kena tangkap.
penis pon sakit.

bagus betol. 

menarik kan?

nak lagi?
ada video atas n explanation skali. 
happy reading!

ps :
laki mana berani nak rape orang dah?
tapi yang perempuan la susah..
macam everytime kena pakai condom tuh.. 
mesti x selesa. hurmm. kan?


k bye.

Comments

wah...
hebat2..
dunia sudah maju...
ko pun pakai ar..
prevention tkot ada orang nak rape ko..
n i k l i s a said…
haha.
we'll see bout that.
~aida~ said…
tajuk agak kontreversi di situ..kehkehkeh
n i k l i s a said…
wakaka. baru menarik. =.=
K2r~90 said…
perh siyes !!!?
roflmao =.="
mmg hebat org2 skarang
huahua

Popular posts from this blog

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41

*i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee**

Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja. 
Ni my checklist. Boleh amik as a guide. 
1) Bukak akaun kwsp
2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u!
3) Medical checkup
4) Passport pic
5) Labcoat
6) Cop - benda paling penting!


7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr
8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result
Things~~ add up
if u r going to paeds first then
- kalkulator kecik,
- buku drug doses (frankshan)
- …

surgery posting

hye.
lama benar x menulis dengan jaya nya.
banyak beza dulu dengan sekarang. tengok cara penulisan pun dah tahu. cara penulisan dulu cam gedik budak budak nak penampar pon ada. adei.
tapi sekarang aku rasa cara penulisan aku lebih matured dan santai gitu. aku rasa la. orang lain rasa mane den nak tahu. hiks.
sekarang aku tengah ongoing neurosurgical posting. menarik posting ni. jap g aku cerita. sekarang nak cerita pasal UiTM hiks.
faculty of medicine (FOM) UiTM ni memang pemurah kalau nak tahu. surgery posting kitorang ada 4 sub-specialities which are
1) hepatobiliary 
belajar lah sampai muntah pasal liver (hati), gall bladder (hempedu) dan pancreas kat sini. tiap tiap hari kalo di ikutkan akan jumpe patient kuning (jaundice) tapi sebab wad hepato, student xleh masuk sesuka hati, makanya limited sikit pendedahan kitorang. ye la, we doctors to be, learn thru patient. sama macam engineer to be, mesti they olls pon kena kaji mesin sedia ada if nak paham how it works, right?  sedih ye di…

Pro exam MBBS

Q : How was it?  A : It was very intense. I never felt that high intensity of fear. glad I made it. :)
Ni cerita PRO exam saya. 7th Batch MBBS UiTM :)

---------------------------------


Masa final sem year 5 kitorang ada EOS 2. Masa ni kita kena cover 3 postings' exam written and clinical exam for medicine (my last posting). Tak mahu la cerita sal EOS exam. Such a bad memories to me. HEHE. Ok, lepas exam ni, kite diberi masa 2 minggu untuk study week. And after that, teros PRO! 


Memang xde masa langsung nak relax. Lepas EOS ja, masuk gear 5, kena ready for pro exam! Tapi, aku sempat balik kampung konon konon nak tenangkan fikiran. HEHE. Tapi lepas balik dari kampung, teros menggelabah ayam banyak sangat nak kena revise balik. T_T
Now, jadual exam.
31.3.2014 - 13.4.2014 : STUDY WEEK 14.4.2014 : MEQ 1 & 2 15.4.2014 : MCQ 1 & 2 16.4.2014 : MME 17.4.2014 : Clinical Day 1 18-20.4.2014 : CUTI 21.4.2014-24.4.2014 : Clincal Day 2, 3, 4, 5 25.4.2014 : ANNOUNCEMENT OF RESULT
------------…