Pages

Saturday, October 2, 2010

kondom yang menggigit

nak bagitahu awal awal.
aku bukan nak melucah kat sini ye.
ini macam ilmu baru untuk aku n nak share la kan.
hehehe. :P

cakap pasal kondom.
orang akan fikir pasal nak prevent buat anak.

tapi kondom yang aku nak cakap ni,
dia ada extra function.
yang kondom biasa x dapat nk buat.
ye la. nama pon kondom yang menggigit.

straight to the point, long story cut short.
ade doctor ni dia invent satu alat baru.
kondom yang menggigit.
atau lagi sedap kalau aku tulis as condom that bites.


kondom ni dia ada teeth.
more to device to elak rape la.
kalo mana mana pompuan yang pakai,
pastu nak kena agogo dengan bad guy.
once penis laki dah masuk.
condom ni akan gigit penis tuh.

gigitan dia ni.
xlah wat penis tuh jadi xberfungsi lepas tuh.

tapi at least..
penis laki tuh akan sakit, xleh nak urinate..
n yang paling best,
kalau laki tuh try nak remove..
die akan gigit dengan lagi kuat..
padan muka kau!!!! hua hua hua

and once dia dah gigit.
doctor je yang boleh bukak.

so, macam bagus gila la kan..
laki yang nak rape tu bukan takat kena tangkap.
penis pon sakit.

bagus betol. 

menarik kan?

nak lagi?
ada video atas n explanation skali. 
happy reading!

ps :
laki mana berani nak rape orang dah?
tapi yang perempuan la susah..
macam everytime kena pakai condom tuh.. 
mesti x selesa. hurmm. kan?


k bye.

8 comments:

:-: Nizam27391 :-: said...

wah...
hebat2..
dunia sudah maju...
ko pun pakai ar..
prevention tkot ada orang nak rape ko..

n i k l i s a said...

haha.
we'll see bout that.

~aida~ said...

tajuk agak kontreversi di situ..kehkehkeh

n i k l i s a said...

wakaka. baru menarik. =.=

K2r~90 said...

perh siyes !!!?

Fakhrur Razi berkata said...

roflmao =.="
mmg hebat org2 skarang
huahua

n i k l i s a said...

K2r~90

ye ye. :)

n i k l i s a said...

raji.

itu la pasal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...