Pages

Sunday, June 19, 2011

MOVIE : BLITZ


ok nak review cerita ni.

blitz tuh nickname seorang yang psiko yang bernama Barry _____, dia ni berdendam dengan polis yang penah arrest dia dulu. so,dia nak revenge lah. maka dia bunuh polis yang penah wat hal dengan dia dulu dulu dengan kejam, one by one. ada satu scene dia ketuk kepala polis nama Robert dengan tukul. berkecai, dah la pukul banyak kali. then boleh pulak dia muntah sebab tengok kepala berkecai, yang xboleh bla, dia boleh heret muntah dia ke atas kepala, sangat geli. yucks! kira macam serial killer gak la.

setiap cerita mesti la ada hero kan. hero dia ni polis gak. dia macam otai la sikit. dengan botak nye. cakap pon nak kerek je, -.-".  hero ni dia pair up dengan ketua polis yang baru pindah sebab konon hebat lah. hebat tapi xde la hebat sangat pon. hehehe. diorang lah main character la dalam movie ni nak banteras si BLITZ tuh. 

kalau nak tahu scene scene action, atau nak tengok muntah diheret ke kepala, dia sila lah tengok sendiri di pawagam berdekatan.

yang kecik bawah ni ending die, kalau xnak tahu jangan gedik baca. kalau yang desperate nak tahu tuh silalah usaha sendiri untuk baca. hehe


lastlastBLITZtuhmatikenabunuhdekpolisbotakmacamotaidenganketuapoliskononhebattuh. 

bagi aku la, jalan cerita ni lame la. action pon suam suam kuku je. ada yang hardcore. boleh la. xde la bosan tapi for me, dah biasa tengok jalan cerita macam ni.

ok bye.

ps : xmen memang best! :)
next? emm mr popper's penguin, macam besssst. tee-hee~

6 comments:

ABU said...

alaaa apasl bg tau ending dia hahaha

nizam27391 said...

penguin2.. hehe.. :)

Raji and Yeen said...

kau mniat gak cter ending?
btw xnk bce ending der lgi hahaha

omai.n i k l i s a said...

@ABU

opsss! cowie!

omai.n i k l i s a said...

@nizam27391

jejom! mr popper!

omai.n i k l i s a said...

@Raji and Yeen

hahaha. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...