Pages

Tuesday, June 28, 2011

nak gak macam ni~

ciri suami yang baik.

ada ilmu agama, bukan takat solat 5 times per day. ADA ILMU AGAMA. boleh bimbing aku. kalau aku wat salah die boleh tegor. duduk elok elok sikit boleh x? aku suke sebenarnya kau tegor aku macam ni. tegor baik baik macam nak gurau tp besar maknanya. i like~ then, bukan nak perosak aku. aku ni mudah terpedaya. mudah hanyut. memang kena dapat laki baik baik lah. xde die nak tambah pedaya kan aku, tambah hanyut kan aku~  

tengok ni. 


aku harap yang terbaik~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...