Skip to main content

cara nak cari duit online

assalamualaikum.

well, nak share la sikit an pasal YOUTHSAYS.
memang best sebab senang nak dapat duit.
konsep dia sama macam churp churp lah.
dia kasi iklan, kita iklankan dekat FB ke, dekat TWITTER ke.
bila ada yang klik, duit masuk lah.

best sebab setiap klik, masuk dah 20sen, 30sen..
dapat 10 klik, dah rm3.
memang lumayan lah. :)

lagi best kalau kita dapat survey online.
buat je survey, dapat rm2, rm3.
biasanya NST lah yang survey.
kalau jawapan best, insyaAllah leh featured in NST.
wow, dapat masuk paper owh.
bangga siot.

tapi cam biasalah kena kerja sikit lah kan.
lagi gigih lagi best duit dia. 

then kita akan dapat kawan baru.
sebab dia ada section based on UNIVERSITY.
memang boleh la kalau nak kenal member2 se university. 

kalau berminat boleh lah pegi website youthsays ni.
memang senang dapat duit. 

jangan lupa ye, pergilah sini

bye. :)

Comments

bro, youthsays ni yang lemahnya dia ada had umur... nnt bila ko dah cecah umur limit, ko dah x leh join.. baik join churp churp je, sampai jemu tua bangka pun leh join dah tengok aku tak bodoh... mmg best.. mak bapak, pengetua, cikgu, sosial semua kena kias.. haha: Pernah dengar SCREENGRAB! Cubalah! Lebih mudah dari PHOTOSCAPE
nuraru said…
lisa bile blk uitm
phoenixstudio said…
Klu org x klik?
Punoh..huhu
@phoenixstudio

kena pandai la bagi orang klik

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)