Pages

Tuesday, June 7, 2011

cara nak cari duit online

assalamualaikum.

well, nak share la sikit an pasal YOUTHSAYS.
memang best sebab senang nak dapat duit.
konsep dia sama macam churp churp lah.
dia kasi iklan, kita iklankan dekat FB ke, dekat TWITTER ke.
bila ada yang klik, duit masuk lah.

best sebab setiap klik, masuk dah 20sen, 30sen..
dapat 10 klik, dah rm3.
memang lumayan lah. :)

lagi best kalau kita dapat survey online.
buat je survey, dapat rm2, rm3.
biasanya NST lah yang survey.
kalau jawapan best, insyaAllah leh featured in NST.
wow, dapat masuk paper owh.
bangga siot.

tapi cam biasalah kena kerja sikit lah kan.
lagi gigih lagi best duit dia. 

then kita akan dapat kawan baru.
sebab dia ada section based on UNIVERSITY.
memang boleh la kalau nak kenal member2 se university. 

kalau berminat boleh lah pegi website youthsays ni.
memang senang dapat duit. 

jangan lupa ye, pergilah sini

bye. :)

6 comments:

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

bro, youthsays ni yang lemahnya dia ada had umur... nnt bila ko dah cecah umur limit, ko dah x leh join.. baik join churp churp je, sampai jemu tua bangka pun leh join dah tengok aku tak bodoh... mmg best.. mak bapak, pengetua, cikgu, sosial semua kena kias.. haha: Pernah dengar SCREENGRAB! Cubalah! Lebih mudah dari PHOTOSCAPE

nuraru said...

lisa bile blk uitm

phoenixstudio said...

Klu org x klik?
Punoh..huhu

omai.n i k l i s a said...

@OrAng_PeRLiS_mEnULiS

pon boleh. :)

omai.n i k l i s a said...

@nuraru

11hb malam

omai.n i k l i s a said...

@phoenixstudio

kena pandai la bagi orang klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...