Skip to main content

MY AWESOME-BEE POSTER!

beautiful poster of mine! muahahaha.


suke hati lah nak kata kerek ke ape.
nak kata buruk ke ape.
its really up to you.

but as for me,
sebab aku buat!
sebab im part of it, 
so its my taste and style.
i think its beautiful! 
and, i love it! :)

erk, but not me lah yang buat poster ni actually.

my friend, nizam yang buat, BUT with my brilliant consults and ideas.
combine our ideas together, walla, the result x mengecewakan. 
thanx u nizam! :)

he's the one yang terer guna photoshop.
and me as the client la cakap nak macam ni, macam tuh~ hahaa.

when i get involved in decorating something,
memang x sah kan if there is no pink~
(unless if i'm aiming other colors)

so taraaaa, hamik kau, poster pink pink aku buat! LOLz.

with this, campur macam macam.
presentors, props, reports and all.

memang xsangka habis, tup tup my group did win something.
for the rezeki, i can only say thanx u Allah, alhamdulillah~
we manage to win 3rd runner up for natural categories!

FYI, natural categories mempunyai contestants paling ramai ye.
(ayat macam takbur je, ish ish ish)

and officially, my 2nd year as medical students dah tamat.
bermakna dah nak say bye bye to shah alam.
my upcoming 3rd year location is at hospital sungai buloh as i will enroll there for my clinical years.

thanx u shah alam for giving me the sweetest thing that ever happen in my life.


k bye. :)

Comments

nizam(bukan nama sebenar) said…
siyesli lawooo gler bile dah print!!!
KRL kaprileader said…
ade style lah!
bwat pkai ape ni ea??
lme x buat?
*bnyk tanye plak
Rina Rossoneri said…
wah, cantiklah...congratz menang!
iPai said…
ingatkan hang buat edit photoshop .. rupanya kawan hang ..

kemas laa die ye layout ..
@iPai

hahaha. kawan la, aku xreti sangat. :P

tuh la. lawa kan? muahaha

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)