Skip to main content

ujian undang-undang

okeyh.

wat is ujian undang2?

ujian neh cam satu ujian yg perlu diamek afta pkk slama 5 hours.

ade 50 question.

n untuk LULUS. mest dan mesti dpt, 42 over 50.

stelah attend pkk hari selasa.

aku spend da whole rabu uh untuk stadi.

khames(hari neh) aku pegi KOTA RAYA untuk test.

jantung aku da dup dap dup balik.. dap balik.[berdebar siot]

berlatih jap. xlame pas uh cg aku dtg nk bwk g amek test.

ok. "LISA! chill aja. fail, ley je kalo nk ulang."

smpi tempat uh. bg ic. amek gmba. thumb print.. aku msok.

g kat komp. then dgn lafaz bismillah aku stat wat.

mak aih. bnyk gak la cam konfius.

tp aku wat gak. wat n wat n wat.

pas siap. semak. semak. n semak.

then. aku tekan "TAMAT SESI"

tbe2 muncul. tekan untuk keputusan ujian.

so aku tekan la.

aku lega gile.

sbb i got.

42/50.=.="

even xtggi, aku berjaya! yeah.

aku LULUS.

nik nurlisa nik yusof, tahniah sekali lg.

sabtu neh, strive for BENGKEL lak.

hoyehhhhhh~~~~ duh! :)

Comments

:: FaE-ZaH :: said…
walla lisa kamu berjaya!!!
congrats2!!!!

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)