Skip to main content

tag gila? from amir fazwan.

amir fazwan.
-admin RO 1991.
-tgh smgt pomot tee ro1991.
-bkl bdk matrix! cam aku. hee

3 perkara yang anda rasa gila
-makan n makan n makan n makan n makan.. pastu mkn lg. n strusnye.
-xbasuh/cuci/sikat/shampoo rambut slama sebulan smpi rambut uh da bau cam hape.euwww
-sggup gadaikan mruah diri sbb chenta sama pacarnya. haha. gile+bdow!

3 perkara yang boleh buat anda gila
-bile hmework aku bertimbun bnyk nk mampos. n bsoknye aku kene antar *nseb bek aku antiproscatination nye owg!
-bile owg asik suh aku wat kije je. nk landing skit.. pggil suh wat uh. nk duduk skit, pggl aku suh wat ni plak. eee rse cam nk "teng!" je.
-bile adek aku suke spahkan brg2 aku. arghhhhh

3 perkara gila anda pernah lakukan
-lepak atas bukit mlm2 buta. :)
-pnjat nk nek atas gne longkang yg da ade lumut. sgt euwww. tp terpkse.
-kol owg tgh2 mlm. nyamar jd mcm2. las2 ckp. anda trkena pggilan hangit! gila. gila

3 perkara gila anda teringin lakukan
-jerit kuat2 kat tgh pdg yg sesak dgn org.
-photoshoot tyme aku tgh bungee jump dr kpl trbg. *act aku tkot bunge jump. haahha
-buat fire camp atas bukit tmpt aku picnic ptg kat kolej dulu.

3 perkara gila anda tidak akan lakukan
-minum todi..
-isap dadah..
-rempit sampai mampos...
*same cam amir fazwan. :)

3 perkara gila yang mencuit hati bagi anda
-ade org snap gba mesin atm.
-boikot israel tp gi mn kfc jgk! * aku ckp aku keyh. :)
-yg kaco2 org tgh2 mlm bute tuh la. :) bkn stkr cuit. tuh geletek thp krma.

orang gila yang anda ingin tag:
-izzati

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)